Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

UB Mvjajki.

1.Nick w grze : Mvjajki
2.Data ukarania : 07.04.2021
3.Nick osoby karzącej : Lelouch
4.Powód bana : oszukiwanie na evencie
5.Dlaczego uważam,że powinienem dostać unbana?

Na początku przedstawię jak wyglądała sytuacja : od rana zbieram jajka eventowe [ponad 6 h] ,graczy ździwiło to ,że mam ich tak dużo tak jak administracje dlatego miałam mały ,,test,, , w którym zabrałam parę itemów to fakt ale było to wyłącznie moje szczęście i mały ping.

Dlatego uważam ,że mój ban jest niesprawiedliwy ,z mojej perspektywy nie liczy się tu w ogóle moje zdanie a ja sama nie mam jak wam udowodnić ,że nie posiadam nielegalnych modyfikacji.

A taki test nie mógł za dużo udwodnić ,że mogłabym takie coś posiadać bo są sytuacje w których akurat jedna osoba podniesie parę itemów więcej niż inni gracze nieprawdaż? Zależne jest to od szczęścia jak i pingu.

Na koniec dodam, że wszystko co zdobyłam było w 100% legalnie
   Z góry dziękuje.

Jak to jest, że od 6 godzin nikt nie podniósł tylko ty?
Ja mając 15 pingu nie dałem rady podnieść ani razu nie mówiąc ile razy się starałem jakoś wciskać żeby złapać kilka jajek (dotyczy wszystkich graczy tam uczestniczących). Lelouch dał Ci bana i nagle każdy z pojedynczych uczestników eventu zaczął łapać jajka. Ciekawi mnie jak to jest, że drop który leciał w stronę innego gracza i tak trafiał do ciebie. Racja co do pingu, im mniejsze opóźnienie tym większa szansa ale jednak nie chce wierzyć, że łapałaś itemki za każdym razem bo masz jakiś internet z NASA :/

Od 6 h nie tylko ja łapałam wszystko byli gracze co też łapali ,  a ty stałeś tylko chwilę koło mnie.

Sama nie wiem dlaczego łapałam często ale dla mnie jest to po prostu szczęście i dobry net .

Odwołania piszemy za siebie, jeżeli Mvjajki chciała napisać odwołanie to nic jej nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobiła to z własnego konta na forum.

No chyba, że to Ty się chciałaś przyznać do grania na cudzym koncie, wtedy mogę podziękować za szczerość, ale zakładam, że jednak chodziło o powyższą wersję.

Wytłumaczenia Mvjajki (niski ping) nie potwierdzają i nie tłumaczą zdarzenia w żaden sposób. Itemy mogła podnieść w tłumie osoba mająca ponad 100 pingu (nie jest mowa o wartości podanej z tabeli w grze, a o przetestowaniu połączenia). Idąc tym tokiem to zawsze byłoby tak, że niemal zawsze podnosi ten sam gracz, bo ktoś na pewno będzie miał mniej i zabawne, że w ogóle to rozważamy. Od kilku godzin tylko ona podnosiła itemy z bossa (może oprócz kilku sytuacji, których zdaje się nie można potwierdzić), jestem w stanie uwierzyć w szczęście, ale to nie była przyczyna bana, to się po prostu rzuciło w oczy i stało się na tyle podejrzane, że trzeba się było temu przyjrzeć z bliska.

Nie interesuje mnie opinia zbanowanej osoby na temat rzetelności testu. Jajka podnoszone z bossa są punktem, który skupia tam wszystkich graczy, czyli również Mvjajki - niech będzie, miała ogromne szczęcie. Jednak w przypadku rzucania losowych itemów z różnych punktów, również bliżej graczy, którzy nie stali tuż na niej, a także w tłumie - itemy natychmiast wędrowały do niej. Rzucanie itemu pod nogi gracza, który stał kawałek dalej od Mvjajki? Rzucanie go w losowym miejscu w tłumie? To wszystko było bez znaczenia, efekt był ciągle ten sam.

Z góry jednak dodaję, że nawet jeśli napisze własny wątek - unbana nie dostanie, skontaktowałem się w tej sprawie z głównym administratorem, gdzie mu przedstawiłem sytuację i jesteśmy zdania, że ban nie zostanie zdjęty.

Zamykam.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości