Blackqueen138 Unban |
1.Nick w grze: blackqueen138
2.Data ukarania:25.03.2021 3.Nick osoby karzącej: MelodiaSendemal 4.Powód bana: Działanie na szkodę graczy, częściowe okłamywanie administracji i nie mówienie całej prawdy , wykorzystywanie bugów i przeciąganie innych przeciwko tym osobom. 5.Dlaczego uważam, że powinienem dostać unbana? Moim zdaniem, powinnam dostać unbana, ponieważ nie działałam na szkodę graczy, a dokładniej dwóm, jak zostało mi to przedstawione. Został mi wysłany dowód przedstawiający jak ciągle zabijam z Hiroshim oraz Mvjajki gracza veno_303 i Affenzirkus. Po pierwsze chce powiedzieć, że była to moja działka, po drugie przez dłuższy czas Affenzirkus i veno_303 przychodziły na niewidkach z petami, które atakowały nas, a po tym jak efekt niewidzialności się skończył, wytepywały i przychodziły na nowo. Zostało nagrane ujęcie, gdzie zabijamy je pare razy pod rząd. A gdzie reszta? Nie ma. To nie była taka jednorazowa sytuacja. Z dziewczynami od dłuższego czasu się nie dogadujemy. Dostałyśmy zakaz zbliżania się do siebie. Affenzirkus i veno_303 zostały zabite z powodu bliskiej odległości od mojej działki (aktualnie Panica33). Dobrze wiedziały, że była tam moja działka, ponieważ były już tam kiedyś. Co do zabicia ich przez Mvjajki - mimo że jest to moja przyjaciółka, nie powinna ona zostać ukarana za zabicie raz na ich działce pomimo mojego zakazu. W końcu to ja mam zakaz i nie kazałam jej tego robić, tylko niestety nie mam się czym obronić w tym momencie, więc od siebie mówię tylko jak było naprawdę, więc dalej przeciąganie innych przeciwko tym osobom (dostałam ss z dowodami, więc chce powiedzieć tyle pisałam Panicowi : „czekam 7 dni jeszcze”, „powinienes wiedziec”, „3v1 pog”, „idz do veno i affen”. A to z powodu, że wypytywał się mnie powodu, wiec osoby która dala mi takie informacje. Chciałam spytać, czy mogę mu napisać. Pomyliłam się z pewnym słowie, które oznaczało „nie” i napisałam mu więc, nie chciałam za dużo mówić, a żeby się tylko domyślał. „Wykorzystywanie bugów” - byłam już raz karana przez bugi (jako warn, to fakt ale, to inna sytuacja w której tylko się tepłam do osoby, która nielegalnie weszła do bazy gracza.). Aktualnie chodzi o sytuacje z dodatkowymi serduszkami. Odkryłam ten bug przy Lelu, któremu od razu napisałam na DC. Posiadałam takowe serca na spawnie, sama nie wiem kiedy to się stało. Raz pisałam Lelowi o tym na chacie ogólnym - mój błąd. Powinnam zgłosić to na prywatnym chacie, ale potem kompletnie o tym zapomniałam. Po naprawie błędu moje serca nadal zostały i nic z nimi nie robiłam. Nie używałam ich w celu przewagi nad innymi graczami, a jak już wspomniałam, zapomniałam o tym. Pewien gracz zauważył i zgłosił to. Rozumiem go. Za mój błąd chciałabym przeprosić. Kara jest słuszna, lecz prosiłabym o jej skrócenie. Chciałabym dodać, że gracz Hiroshi został ukarany niesprawiedliwie, ponieważ dostał karę za bicie Affenzirkus i veno_303 na mojej działce. Dziewczyny miały możliwosc wyjścia i wytepania z niej. Z góry dziękuję. --
Black przychodziłyśmy może z petami na niewidkach ale może z 4/5 razy atakowałyśmy was a to dlatego jak tam chwile siedziałyśmy bo chciałyśmy zobaczyć co robicie a mvjajki nas gonił jak nic nie robiłyśmy więc zaczęłyśmy bić petami mnie tak bardzo nie zabijaliście tylko veno jak zebrała raz może itemy zabiliście ją, miała walke więc samo ją tepało i mieliście pretensje że itemy zbiera jak nawet ruszyć się nie mogła. Owszem ja mogłam opuścić działke ale nie chciałam veno samej zostawiać.
"Dobrze wiedziały, że była tam moja działka, ponieważ były już tam kiedyś. " śmiechłam jak to przeczytałam. Nie wiedziałyśmy że tam jest twoja działka a nawet jeśli byłyśmy kiedyś to nie pamiętałyśmy z resztą my szłyśmy do paanica a nie do ciebie, miał chwile mape włączoną pierwszy raz go widziałyśmy to chciałyśmy go odwiedzić sama widziałaś że nic przy sobie nie miałyśmy zabiłaś nas 2 razy albo 3. Według mnie te 2 tygodnie cie nie zbawi, odpoczniesz Gdy stajesz kimś twarzą w twarz, to jakby rzucić wyzwanie samemu sobie. Unikanie cudzego wzroku , to przyznanie się do porażki. Ja zaś nie zamierzam przegrać.
Nie mów, że przychodziłyście sobie ,,popatrzeć,, bo banie byłyśćie na mnie wkurzone i odrazu poleciałyście na moją działke i petami bilłyście.Lub kojarzysz sytuacje gdzie spokojnie sobie budowałam nagle przychodzą dwie niewidki i mnie walą petem? A potem przyszłyście w setach spróbować mnie zabić? Możliwe, że mogło tak wytepywać bo czasem sie tak dzieje tylko, że siedziałyście juz dobre pare minut tam u nas.
Zabiłam was wtedy po 1 razie i pamiętam bardzo dobrze,paanic też z początku chciał was zabijać więc, że dawałam mu działki chciałam aby było bezpiecznie a wiedziałam że tam jesteście bo nawet pisałyscie nazwe wieży na chacie.
(25-03-2021, 22:51 PM)Affenzirkus napisał(a): Black przychodziłyśmy może z petami na niewidkach ale może z 4/5 razy atakowałyśmy was a to dlatego jak tam chwile siedziałyśmy bo chciałyśmy zobaczyć co robicie a mvjajki nas gonił jak nic nie robiłyśmy więc zaczęłyśmy bić petami mnie tak bardzo nie zabijaliście tylko veno jak zebrała raz może itemy zabiliście ją, miała walke więc samo ją tepało i mieliście pretensje że itemy zbiera jak nawet ruszyć się nie mogła. Owszem ja mogłam opuścić działke ale nie chciałam veno samej zostawiać. Popieram Affke te 2 tygodnie cie nie zbawi HOP
to czemu nie skacze
(25-03-2021, 23:54 PM)blackqueen138 napisał(a): Nie mów, że przychodziłyście sobie ,,popatrzeć,, bo banie byłyśćie na mnie wkurzone i odrazu poleciałyście na moją działke i petami bilłyście.Lub kojarzysz sytuacje gdzie spokojnie sobie budowałam nagle przychodzą dwie niewidki i mnie walą petem? A potem przyszłyście w setach spróbować mnie zabić? Możliwe, że mogło tak wytepywać bo czasem sie tak dzieje tylko, że siedziałyście juz dobre pare minut tam u nas. Ciebie petami nie biłyśmy tylko twoje pety bo nas zaczely zabijac a z tego co mi i veno bylo słyszane to masz inna dzialke a ona twoją główną nie jest. Z tym co budowałaś niby to nie budowałaś tylko stałaś na afku i jak mnie zauważyłaś mnie gonić więc tepłam veno a ty i tak kampiłaś w kwiatku i wyszłaś dopiero jak mvjajki wbiła z resztą to było przed zakazem. Co do paanica to on nas raz/dwa razy zabił ale do niego nic nie mam bo sobie to wyjaśniliśmy, a to że pisałyśmy twoją nazwe działki to myślałyśmy że jest opuszczona bo wiele jest twoich działek a nie ma niczego zbudowanego więc nie wiem o co ci chodzi Gdy stajesz kimś twarzą w twarz, to jakby rzucić wyzwanie samemu sobie. Unikanie cudzego wzroku , to przyznanie się do porażki. Ja zaś nie zamierzam przegrać.
Nie biłyście mnie petami i że ja pierwsza was moim biłam? No nie wiem bo ja dopiero później wyjełam swojego iż byłyście na niewidkach więc chciałam sobie poradzić ale też po wyjęciu zabiłyście mi go. Widziałam, że sobie biegasz po działce ale cie nie zabijałam, wtedy akurat stałam bo miałam iść budowac pole obok stajni tylko zmieniałam nazwy działek , wiesz chciałam iść budować a przychodzicie w setach to sobie stanełam w kwiatku,jak mvjajki wbiła to uciekłyście.Tak było to przed zakazem tylko wspomne ci, że Tamai podobno z wami rozmawiała już na początku żebyśmy ze sobą nie zaczynały.
Jest tam zbudowana baza,niedaleko totemiarka z której czasami korzystam a jeszcze dalej jest aktualna w budowie arena.No ale trudno
(26-03-2021, 11:34 AM)blackqueen138 napisał(a): Nie biłyście mnie petami i że ja pierwsza was moim biłam? No nie wiem bo ja dopiero później wyjełam swojego iż byłyście na niewidkach więc chciałam sobie poradzić ale też po wyjęciu zabiłyście mi go. Widziałam, że sobie biegasz po działce ale cie nie zabijałam, wtedy akurat stałam bo miałam iść budowac pole obok stajni tylko zmieniałam nazwy działek , wiesz chciałam iść budować a przychodzicie w setach to sobie stanełam w kwiatku,jak mvjajki wbiła to uciekłyście.Tak było to przed zakazem tylko wspomne ci, że Tamai podobno z wami rozmawiała już na początku żebyśmy ze sobą nie zaczynały. zainteresowało mnie to zdanie gdzie piszesz że jakieś pole tam chciałaś wybudowac , chętnie się przejde i zobaczę je po banie
1
Eh, nie widzę sensu w tym odwołaniu. Co myślałaś, że osiągniesz pisząc go?
Pisałyśmy pełną godzinę na prywatnym czacie, wyjaśniłam Ci wszystko od początku do końca. Wszystko. Mimo, że wszystko miałaś na samym początku wyjaśnione jak na tacy później i tak zadawałaś te same męczące pytania mimo posiadania odpowiedzi. Ale przynajmniej teraz wiem, że nie słuchałaś. Powiedziałam Ci wtedy również, że nie dostaniesz tego unbana, że będę się bronić byś go nie zyskała. Nie zezwoliłam Ci również na kupno unbana. Dostarczyłam Ci tylko trzy lecz bardzo przejrzyste dowody z których można dużo wygłówkować samemu. Niestety, szczerze nie chce mi się pisać tu odpowiedzi ze względu, że nie lubię się powtarzać. Uogólnie to co napisałam. Przyszłaś do mnie z pretensjami i tym, że nie wiesz za co dostałaś bana. Wysłałam Ci trzy następujące dowody. - Film gdzie natrętnie na swojej działce zabijasz Veno wraz z Hiroshi i Mvjajki. - Screena od Paanic33 wysłany do Affenzirkus (https://imgur.com/a/ADa0SJ0) - Screen który pokazuje Twoje śliczne 3 dodatkowe paski życia - 30 serduszek Zaczne od filmiku. Affen I Veno były na waszej działce z zemsty i dokuczały wam. Na filmiku widać jak nie dajecie się wytepać veno i ją zabijacie. Chciałyście się tej dwójki pozbyć z waszej działki więc może jednak powinniście im się dać wytepać? Fakt, one też są winne co nie zmienia faktu, że utrudniałyście im wytepanie się co można uznać za złamanie regulaminu. Sama logika jest przezabawna. Chcemy je stamtąd wykurzyć więc będziemy je zabijać by nie mogły stamtąd pójść - The heck? Jeżeli chciałyście je stamtąd zabrać to zalecam na drugi raz zgłosić to do administracji, jeżeli jej nie ma to nagrać zdarzenie i przesłać danemu adminowi na czacie prywatnym. Jeżeli chciałyście im też dokuczyć i się zemścić to proponuje zabijać tak by nie uniemożliwiało to rozgrywki. Jeżeli natomiast chciałyście się zemścić tak by zarówno Ty jak i dziewczyny dostały bany to proponuje zrobić to samo co w tym przypadku ponowie. Mowa o Hiroshim. Nie, nie został on tam niesprawiedliwie ukarany i wzięty z kontekstu, chciał wam pomóc ale złamał regulamin. Zrozumiałam tą sytuacje, że po prostu coś robiliście na działce, dziewczyny przyszły i zaczęły przeszkadzać zawołałaś Hiro albo on już tam był i wam pomógł. Byłoby milej gdyby nie szedł za wami i nie łamał regulaminu tak samo jak wy. Tyle jeżeli chodzi o pierwszą sytuacje. Druga sytuacja to screen który dostałam. Wytłumaczyłaś to tak, że Panic wraz z dziewczynami zamierzają Cie zabić 3v1. No spoko, wyjaśnienia są ok, ustaliłyśmy na prywatnym, że ten jeden dowód można wykluczyć. No ale tu mam takie małe pytanie - Po co Panic by wysyłał Affen tego screena? Są dwie opcje które znalazłam. Chciał po prostu pokazać wiadomość Aff i może się pośmiać z Twoich słów albo może Panic rzeczywiście miał zostać przez Ciebie namówiony na zabijanie ich? Może chciałaś zaprosić go do zabawy wraz z Mvjajki byście ponękali troszkę jedną z dziewczyn we trójkę? Widziałam, że po jakimś czasie Panic miał do Ciebie problem mimo, że dałaś mu tam parę itemów. Może to właśnie dlatego przeslał screena Affen która później mi go pokazała? Nie można zaprzeczyć takiej "hipotezie". Uznałam to za próbe obrócenia kogoś przeciwko innemu graczu na jego szkodę ale to nie jedyna rzecz która sprawiła bym tak to zrozumiała i dała Ci za to bana. Masz swoją koleżanke Mvjajki która już trochę gra na serwerze. Nie zauważyłam by wcześniej miała jakiś problem do Affen albo Veno, dopiero po jakimś czasie jak zaczęłyście się wszystkie rozkręcać i dałam wam zakaz obcowania ze sobą to Mvjajki nagle zaczęła dziewczyny zabijać - przypadek, zbieg okoliczności? Może po prostu chciałaś im dokuczyć i szukając luki w regulaminie próbowałaś ominąć ten zakaz i namówić koleżankę by sama je zabiła? Mogło wyjść niefortunnie i coś Ci się nie powiodło albo znowu czegoś nie rozumiem, prawda? Jestem w stu procentach obiektywna i oceniam wszystkich jednakowo. Twoja sytuacja jest koszmarna, nieważne w jaki sposób spojrzeć na to co już Ci zarzuciłam to jesteś na minusie. Nawet zakładając, że mówisz prawdę to dalej jesteś w dość solidnej kropce i ciężko by Ci było z tego wyjść cało. Przejdźmy dalej. Screen ze ślicznymi złotymi błyszczącymi serduszkami. Wyjaśniłaś sytuacje w dany sposób - Podobno zgłosiłaś to wcześniej jakiemuś adminowi i Miro naprawił błąd z bagującymi się serduszkami, niestety na następny dzień serduszka Ci zostały. Byłaś bardzo niezdarna i nieodpowiedzialna i zgłosiłaś ten problem ponownie niestety na czacie publicznym Lelowi. Spodziewałaś się, że zauważy ale tak się nie stało. Więc uznałaś, że hej, przecież skoro nikt mi ich nie zabrał to mogę sobie latać ze zbugowanym życiem na spawnie jak owieczka na łące, prawda? Tłumaczyłaś się, że to przecież spawn i nie używałaś tego dla swoich korzyści. Rozumiem, że oczekujesz że Ci uwierzę na słowo? Spoko, ale nawet jeśli bym Ci uwierzyła to wciąż złamałaś regulamin. Za to bezsprzecznie należy Ci się ban. To wszystko jeżeli chodzi o kluczowe dowody. W teorii wystarczyłoby gdybyś łaskawie przeczytała ze zrozumieniem jeszcze raz moje prywatne wiadomości, to naprawdę nie jest takie straszne jak myślisz i zalecam nie robić afery na forum i nie udawać niewiniątka. Jak już sięgniesz się tych prywatnych wiadomości to mam nadzieję, że zrozumiesz jak niepotrzebne było pisanie odwołania. Też jeżeli chodzi o Affen, Veno i Ciebie, prosze swoje prywatne dyskusje i dziwaczne zaczepki przeprowadzać na prywatnym czacie ponieważ dyskusje w taki sposób sprawiają, że ciężko znaleźć wyjaśnienie i to co chciałyście przekazać odnośnie bana. Proponuję stosować dłuższe wypowiedzi by później nie dopisywać i dziecinnie nie dogryzać sobie na forum bo wygląda to tak jak to wygląda. Black miałaś problem, że dostałaś bana. Przypominam Ci, że Affen I Veno też dostały kary za jedną sytuacje w której każda z was się znalazła więc proponuje się ogarnąć i przestać robić z siebie ofiarę. W skrócie powtarzam - nie dostaniesz ode mnie unbana, nie dostaniesz również skrócenia ani możliwości wykupienia unbana. Jesteś tak samo winna i nie ominie Cię kara. Wątek zgłaszam do zamknięcia
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |