odwołanie do bana |
1. Nick w grze:Lama4213
2. Data ukarania:18.11.2020 3. Nick osoby karzącej: Lelouch 4. Powód bana: Regulamin 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Dla mnie to jest ban nie słuszny dostałem bana bo zapytałem sie Leloucha czy gryzie czy połyka w całości więc dla mnie ban całkowicie nie słuszny
Doskonale sobie zdawałeś sprawę z sytuacji, a odwołanie napisane jest w sposób, który się utożsamia ze zwykłą kpiną - ban zostaje przedłużony do 2 tygodni (z poparciem).
Nie wiem czy i komu próbowałeś zaimponować, ale najpierw zapytałeś się mnie o rzecz uwzględnioną w odwołaniu od bana, a następnie (dopiero po tempbanie) zacząłeś się głupio tłumaczyć tym, że chodziło Ci niby o rozgrywkę (jak już Cię w niej gdzieś złapię). Dziwi mnie fakt, że nie potrafiłeś tego napisać od razu, a jeszcze bardziej mnie dziwi fakt, że postanowiłeś też o tym nie wspomnieć w odwołaniu od bana. Równie dobrze mógłbyś się zapytać admina czy lubi ssać, a po banie byś się tłumaczył, że chodziło Ci o cukierki - nie obchodzą mnie wygłupy. Gdybyś mi to napisał w PM to nic bym z tym nie zrobił, nie chodzi o dystans czy tolerancję "zabawnych" żarcików - czat publiczny nie jest miejscem do takich popisówek, które mogą pokazać obecnym osobom, że można sobie pozwolić na takie cwaniakowanie, bo niestety nie, nie można. Zakładając, że uszłoby Ci to na sucho - takie zachowania mogłyby się powtarzać z jakże niepodważalnym argumentem, że przecież gracz Lama4213 zrobił dokładnie to samo i nic się nie stało. Na przyszłość się zastanowisz dwa razy, wyciągniesz wnioski i (mam nadzieję) nie będziesz powtarzać takich ruchów. Zamykam.
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |