odwołanie od bana |
1. Nick w grze: Zehiar
2. Data ukarania: 06.11.2020 19:10 3. Nick osoby karzącej: Ewka52 4. Powód bana: cheaty 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: ponieważ to mój pierwszy ban a od razu perm, wiem przyznaje się do cheatów i żałuje swoich czynów.
cóż to jest najkrótsze odwołania do bana jakie chyba widziałem, a to że to twój pierwszy ban nie zmienia sytuacji zastanów się jak cheatujesz to raczej oczywiste że administracja nie da ci bana na 5 minut z powodem "pls nje cheatuj bjo psujeż rozglyke inym
![]()
Patrząc na całe odwołanie, nie widać ani trochę skruchy i żalu. Po prostu "ej ale to mój pierwszy ban, to mogę unbana?" Strasznie słabe podejście, wręcz koszmarne. Jeżeli oczekujesz, że po napisaniu takiego odwołania dostaniesz unbana to jesteś cholernie w błędzie. Jak dla mnie nie ma sensu dawać nawet drugiej szansy takiemu graczowi. Jestem totalnie na nie za skróceniem bana.
Krótkie odwołanie, krótka odpowiedz. Nie widzę w Twoim odwołaniu okazania skruchy czy też Twoje przeprosiny nie są moim zdaniem szczere. Ub nie będzie.
Zgłaszam wątek do zamknięcia. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |