Odwołanie od bana |
Nick: jakubbo007
Data: 19.10.2020 Nick osoby karzącej: Naten Powód bana: kopiowanie itemów Dlaczego uważam że powinienem dostać unbana: Ja i moi koledzy dostaliśmy wczoraj bany za wykorzystywanie błędu gry a mianowicie kopiowanie itemów. Wiem że powinniśmy to zgłosić administracji i tego nie zrobiliśmy dlatego powinniśmy ponieść karę. Aczkolwiek nie uważam że powinna być ona tak surowa jak wykluczenie na zawsze z serwera, ponieważ nie wykorzystywaliśmy tego jako przewagi nad innymi graczami. Obiecuję że to się nigdy nie powtórzy bo lubię ten serwer i chcę na nim grać. Proszę o skrócenie bana.
„Aczkolwiek nie uważam że powinna być ona tak surowa jak wykluczenie na zawsze z serwera, ponieważ nie wykorzystywaliśmy tego jako przewagi nad innymi graczami.”
To ci dawało przewagę tak samo jak cheaty, wiec nie zgodzę się z tym stwierdzeniem ze nie powinno być wykluczenia z serwera na zawsze. Jak ty i twoi koledzy nie wykorzystywaliście tej przewagi? Mati i kamyszek mieli od kilkuset tysięcy do ponad miliona minecoinosow co już dawało przewagę, a oskisbialy i kasin jedli ciągle koxy podczas walki - to jest już przewaga nad innymi graczami. Jestem przeciwko unbanowi.
(20-10-2020, 09:38 AM)Zkeram napisał(a): „Aczkolwiek nie uważam że powinna być ona tak surowa jak wykluczenie na zawsze z serwera, ponieważ nie wykorzystywaliśmy tego jako przewagi nad innymi graczami.” Ale nie zabijaliśmy nikogo i nawet nic z tymi pieniędzmi nie robiliśmy. Po prostu je mieliśmy (ja nawet ich nie miałem)
(20-10-2020, 09:38 AM)Zkeram napisał(a): „Aczkolwiek nie uważam że powinna być ona tak surowa jak wykluczenie na zawsze z serwera, ponieważ nie wykorzystywaliśmy tego jako przewagi nad innymi graczami.”Po pierwsze ja miałem 300k minecoinow a nie milion jak to kamyszek, po drugie nic nie kupiłem, a po trzecie Kasin i oskibialy to inne osoby i nie do nas miej problem o ich czyny.
(20-10-2020, 08:59 AM)jakubbo007 napisał(a): Aczkolwiek nie uważam że powinna być ona tak surowa jak wykluczenie na zawsze z serwera, ponieważ nie wykorzystywaliśmy tego jako przewagi nad innymi graczami. Samo posiadanie takiej ilości nieuczciwie otrzymanych itemów jest nielegalne. To tak jakby powiedzieć, że ktoś z x-rayem nie używał tego jako przewagi nad innymi graczami bo nikogo nie zabijał. No głupota Z jakiegoś powodu jest /bal top. To, że ja nie używam pieniędzy to nie znaczy, że mogę sobie ustawić je za pomocą moich uprawnień na 999999999, bo ich nie używam. Nieuczciwa przewaga to nieuczciwa przewaga. Wy nie tylko "po prostu mieliście" te itemy. Dawaliście je do wielu miejsc na mapie. Czy to losowych graczy, czy to waszych znajomych. Znalazłem co najmniej 4 miejsca z waszą aktywnością. A zwłaszcza aktywnością Mati_gamer_pl.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |