Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

1. Nick w grze: Mati_gamer_pl
2. Data Ukarania: 18.10.2020
3.Osoba karząca: Naten_
4. Powód bana: kopiowanie przedmiotów 
5. Dlaczego powinienem dostać unbana: Witam. Ja sam itemów nie kopiowałem. Dostałem je od gracza Kasin. Wiem ze w takiej sytuacji powinienem był poinformować o tej sytuacji administracje i oddać itemy. przepraszam ze tego nie zrobiłem. Proszę o chociaż skrócenie bana, ponieważ to jest mój ulubiony serwer i chciałbym moc na nim grać.

Obiecuje ze taka sytuacje się nie powtórzy

Tak samo jak pod odwołaniem jakubbo007 - wykorzystywaliście nieuczciwie przewagę nad innymi graczami. Tutaj także jestem przeciwko unbanowi.

(20-10-2020, 09:40 AM)Zkeram napisał(a): Tak samo jak pod odwołaniem jakubbo007 - wykorzystywaliście nieuczciwie przewagę nad innymi graczami. Tutaj także jestem przeciwko unbanowi.

A powiedz mi Zkeram czy ty czasem nie kopiujesz tych itemów. Bo ty też masz dużo pieniędzy (ponad 4 miliony)

(20-10-2020, 09:40 AM)Zkeram napisał(a): Tak samo jak pod odwołaniem jakubbo007 - wykorzystywaliście nieuczciwie przewagę nad innymi graczami. Tutaj także jestem przeciwko unbanowi.

A powiedz mi Zkeram czy ty czasem nie kopiujesz tych itemów. Bo ty też masz dużo pieniędzy (ponad 4 miliony)

sorry nie wiem czemu mi sie zkopiowało

Nie zabiliśmy tym nikogo

Nie zabiliśmy tym nikogo nawet pieniędzy nie wydaliśmy ( przynajmniej ja i Mati )

My te itemy tylko posiadaliśmy i nawet nie użyliśmy .Juz przeprosiłem ze ich nie oddałem a za to ma być Perm?

Zamykam wątek
[Obrazek: Sygn2.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości