ODWIEDZINY [15] - Kenazi i blackqueen138 |
Witajcie!
Jak już się domyślacie po tytule, przychodzę do Was z 15 wydaniem "Odwiedzin". Ponieważ Survival jest obecnie zamknięty, pokażę Wam dziś działki z tylko 2 trybów, Creativa i SkyBlocka. Na tym pierwszym odwiedzony został Kenazi, a na drugim blackqueen138. Zapraszam do lektury!
CREATIVE
Na trybie kreatywnym odwiedziłam Kenaziego, który naprawdę ślicznie buduje. Ma wiele działek z różnymi budowlami, ale wybrałam tą, na której jest średniowieczne miasto. Jest naprawdę bardzo ładne, zresztą... przekonajcie się sami!
Więc... Może zacznijmy od pierwszej budowli, którą jest statek, czyli mini restauracja. Z zamysłu miał być to zwykły domek, ale skończyło się, jak widać, inaczej. Według mnie ten statek jest bardzo kreatywnym pomysłem.
Następną budowlą jest mini-wieżyczka, która w sumie nie ma szczególnej funkcji. Nad nią znajduje się mini-parkour z chmurek, tak gdyby komuś się nudziło i chciałby sobie trochę poskakać.
Kolejnym celem naszej wycieczki jest niewielka stajnia, w której jest trochę koni.
Tutaj znajduje się domek Maga całej wioski. W tym miejscu rozpoczyna się także parkour z małych chmurek, o którym wspomniałam wcześniej.
A to ogromniasty dom kowala, który jest według mnie piękny. Najbardziej podoba mi się ten spiczasty dach.
Tutaj prezentuje nam się dość spory dom jednego z mieszkańców wioski. Jego budową zajął się Kenazi z pomocą sandrara7.
I... Biblioteka im. Natena_. Kenaziemu Naten skojarzył się z bibliotekarzem, więc... zbudował bibliotekę jego imienia, która ma kulisty kształt. Według mnie wygląda bardzo fajnie.
Ogromne drzewo, które dodaje uroku całej wiosce. Nad nim znajduje się parkour "HARD", więc gdyby komuś się nudziło - zapraszam do przejścia!
Ostatnią budowlą w miasteczku jest mały, uroczy domek nad stawem.
I na koniec screen z twórcą całej działki - Kenazim.
SKYBLOCK
Na trybie z wyspami odwiedzona została blackqueen138. Ma sporą wyspę i duuużo różnorakich budowli na niej. Tak prezentuje się z góry:
Jeden z pierwszych domów na wyspie. Mieszkało w nim wiele osób, które zostawiły po sobie jakiś ślad. Obecnie jest to dom MiniKrakersa.
Posąg kotka z MC, według mnie wyszedł bardzo dobrze i przypomina kota z gry.
Tutaj znajduje się smok na kamieniu, wzorowany budowlą gracza kaene.
Zagrody dla zwierzątek.
Dom właścicielki wyspy, blackqueen138. Bardzo mi się podoba i fajnie, że black użyła nowych bloków na zewnątrz domku!
Wioska z golemami, która także mi się podoba.
Stajnia z koniami, jako ostatnia budowla którą chcę Wam dziś pokazać.
I na koniec, screen z Black! - = Podsumowanie = -
Zapraszam każdego do obejrzenia obu budowli na własne oczy, ponieważ nie pokazałam w nich wszystkiego. U Kenaziego znajduje się jeszcze pare eastereggów i parkourów na działce, a u black jeszcze kilka budowli i farm. Obie prace, zarówno działka jak i wyspa, przypadły mi do gustu i obie mają swój urok. Dziękuję budowniczym za udział a czytelników zachęcam do budowania. Do następnych Odwiedzin, cześć!
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |