[PROPOZYCJA] Coś w stylu anty-griefa |
1. Typ wątku: [PROPOZYCJA]
2. Nazwa serwera: Creative 3. Opis: Chodzi o to, że gracze za pomocą zegarka, dispenserów i kul ognia mogą griefować inne działki, podpalając je wysztrelonymi fireballami, dlatego uważam, że należy to naprawić, sam zobaczyłem, że się tak da i dostałem bana :/ Najprostszy sposób to chyba ustawienie dla __global__ w wg fireballe na Deny. Jeżeli to nie działa zawsze można dać np. gamerule DoFireTick na False, i mwtedy tylko trafione punkty się podpalą. A teraz info dla administracji, tak naprawde nigdy niczego nie chciałem zniszczyć. Ten tekst nie jest odwołaniem do bana.
Odwołanie napisz, ale propozycja według mnie dobra. Więcej nie będę mówił, ale zablokowanie kul ognia, granatów z /bronie itd to dobry pomysł.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
(17-07-2020, 11:20 AM)xKieras_ napisał(a): Odwołanie napisz, ale propozycja według mnie dobra. Więcej nie będę mówił, ale zablokowanie kul ognia, granatów z /bronie itd to dobry pomysł. Nie potrzebuje odwołania, poczekam te 5 dni, i tak to trochę moja wina, przxy takim zmęczeniu jakie mnie czasem dopada poprostu człowiekowi odbija
Od wczoraj działa blokada na spawnowanie fireballi, a od dzisiaj usuwane są również te, które zostały wcześniej wypuszczone i lecą sobie po świecie bez końca, lagując serwer.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |