Odchodzę |
Hej, jak pewnie zauważyliście, jakiś czas temu kolorek fioletowy zmył mi się z nicku (jakby ktoś nie ogarniał-nie mam już moda), co pomogło mi podjąć decyzję o rezygnacji z minecrafta. Nie zmienia to faktu, iż będę was czasami odwiedzać Całe składowisko moich itemów już mi się raczej nie przyda, więc trochę rozdałam bliższym mi graczom, trochę ukryłam na spawnie, ale resztę oddam osobie/osobom, które wygrają konkurs c;
Wszystkie informacje niezbędne do wzięcia udziału w konkursie pojawią się na dniach na http://stawikowo.blogspot.com/ Teraz czas na podziękowania ;v Diaxik! Dzięki! Naprawdę świetnie się dogadywałyśmy, szkoda że tak późno się poznałyśmy ;c Dzięki za pomoc przy bossach, latanie (if you know what i mean) budowanie i inne takie New Dzięki za te wspólnie spędzone chwile: budowanie, polowania, robienie itemów do walk... I za Svipa oczywiście ! Maci,dzięki za to, że zgodziłeś się wybudować bazę na wyspie Będęzerkać jak ci idzie Dzięki za spotkanie! Może uda się to kiedyś powtórzyć? Miro, Dzięki za miło spędzone chwile jeszcze na SH, za tą szansę na moda na początku mw i to, że nie słuchałeś mnie jak zastanawiałam się nad tym czy chciałabym kontynuować moją karierę vice admina, bo już pewnie by mnie tu dawno nie było Powodzenia w dalszym rozwijaniu serwera Ladyi Animek: dzięki za eventy i rozbieranie podwodnej świątyni Mari, dzięki za tą rozmowę na skype i zabawy Ziomeji KoteKU: Dzięki za wspólne zabawy w rodzinę itd było śmiesznie Inq: Dzięki za plagi mobów i zmiany nicków Jethro dzięki za dobry handel Pola, dzięki, za to, że mimo że raczej nie dogadywałyśmy się jakoś świetnie, to zawsze mogłyśmy dobrze się wymienić I ogólnie dziękuję wszystkim i życzę miłej gry Pozdrawiam, Stawcia
Boże, Stawcia D; Bardzo milo mi sie z Toba gralo, dzięki za prezent, za zabawę w rodzinę i policjantów , za mile spędzone chwile. Trzymaj się i życzę Ci rozwijania swego talentu i pasji. Przyjdź czasem, bo sie bez Ciebie zanudzimy Lubie Cie bardzo, papa... Nie zapomnę o Tobie :cry:
Dzięki Ziomej, będę Was odwiedzać, bo jak nie to mnie diax zamorduje A poza tym też będę tęsknić ;c ale kiedyś się trzeba oderwać od kompa...
2 lata na można powiedzieć 1 serwie mi wystarczą na razie ...
Dzięki za Twoją obecność tutaj i współpracę przez ponad 2 lata. Jesteś tu zawsze mile widziana.
Pomimo ,że Cb słabo znam , lub prawie w ogóle chcę Ci podziękować za to ,że mogłam Ci pomóc w evencie ( wiesz te skrzynki ) i za 3 skorupy shulkera TRZYMAJ SIE
Bywaj "Królowo Świętych Wód". Postaram się dokończyć siedzibę. Trzymaj się i powodzenia na szlaku.
Stawiś... Szkoda, że odchodzisz ;c Bardzo fajna z Ciebie osoba, nie zapomnę tych zabaw w rodzinę itp. Fajnie, że będziesz czasem wpadać
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |