Ankieta: czy mogę zmieć konto Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
1 nie mogę zmienić konta | 2 | 66.67% | |
2 mogę zminić | 1 | 33.33% | |
Razem | 3 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
zmiana konta |
Nick w grze:Bobiczek nie wiem jak tutaj zmienić nicku
powód dlaczego pisze to zmiana konta gram na crystal launcherze i zrobiłem se skina tylko że na mój nick zalogowała się osoba premium i nie mogę go zmienić chciałbym poznać opinie graczy czy im by to nie przeszkadzało i jeszcze czy byłaby możliwość tj przerzucenia moich rzeczy czyli działki MC gildi i takie rzeczy ps. wiem że "multikonta" są zabronione ale nie zależy mi na pszczółkach i nawet mogę ich na start nie dostać
W sklepie istnieje taka usługa jak "migracja konta" to ona odpowiada za to co potrzebujesz.
Do takiej zmiany nicku, w której przerzucasz swoje rzeczy na drugie konto jest usługa zmiany nicku na naszym sklepie - tylko tak możesz je przerzucić.
Jeżeli chcesz przenieść wszystko na nowy nick musisz kupić na stronie sklepu serwera Przeniesienie konta
Możesz też normalnie przenieść konto ale bez itemów, wystarczy, że wejdziesz na nowym nicku, a o tamtym zapomnisz
1
W sklepie istnieje usługa "Migracja konta" do kupienia za 10 zł.
Tak swoją drogą to napisałeś swoją wiadomość trochę nie zrozumiale.
co tu jest nie zrozumiałe i nie krzyczę ale zrozumiałem co jest w sklepie ok dzięki za pomoc
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |