Wywiad z Deviroth |
Dzień Dobry wszystkim!
Przed nami wywiad z graczem Deviroth !
Zapraszam do czytania :3
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.
Deviroth: Cóż. Na imię mi Mikołaj, ale bardzo rzadko go używam. Jestem Deviroth, jedyny w swoim rodzaju.
2) Co robisz w wolnych chwilach?
Deviroth: Pogrywam sobie w Minecraft'a, World of Tanks, rozwijam wiedzę języczną i naukową.
3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.
Deviroth: Zdecydowanie, język Angielski oraz gry komputerowe. Bardzo często też gram na gitarze i próbuję komponować jakieś.. nazwijmy to, utwory.
4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?
Deviroth: Mam arachnofobię (co prawda lekką odmianę, ale i tak). Jest jeszcze jeden strach, aczkolwiek ujawniam go tylko na bardzo personalnym poziomie znajomości. <:
5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?
Deviroth: Bodajże rok 2011. Na wersji beta 1.5, czy coś takiego. To było dawno i nie pamiętam dokładnej wersji, ale nigdy nie zapomnę, jak załączyłem grę po raz pierwszy.
6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?
Deviroth: Ze znajomym (Dajashi) szukaliśmy jakiegoś dobrego, w miarę łatwego serwera. Przebrnęliśmy przez ponad 10 i ten okazał się bardzo przyjazny.
7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?
Deviroth: Dostępność. Aukcje. Otwartość. Coś, co jest raczej rzadkością w dzisiejszych czasach.
8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?
Deviroth: Lobby. 100% lobby główne serwera, jest naprawdę świetne.
9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?
Deviroth: Kopię i zarabiam monety, budowanie jest moją słabą stroną.
10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?
Deviroth: Szczerze mówiąc nic mnie w tej grze nie denerwuje. Jeśli miałbym już koniecznie odpowiedzieć, to grinding surowców, ale i to jest dość relaksacyjne.
11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?
Deviroth: Słabo znam moderatorów i administrację, ale co do graczy... Odpowiem ogólnie - brak znajomości podstawowej ortografii sprawia, że oczy krwawią.
12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?
Deviroth: A można odpowiedzieć, że ze sobą i sam siebie?
13) Jak powstał twój nick?
Deviroth: Ponad dekadę temu, wracając ze szkoły, po prostu przyszedł mi do głowy.
14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?
Deviroth: Przymusowa ortografia. A co do rzeczy, które chciałbym stworzyć, to nie mam raczej szczególnych marzeń/życzeń. Planuję zrobić mroźne piekło, będzie pasować.
15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?
Deviroth: Póki co, mój staż tutaj jest bardzo krótki. Czas pokaże, co będzie dalej.
16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?
Deviroth: Błądziłem po plaży, nie miałem żadnego pojęcia co robić. Długo mi zajęło zanim zacząłem cokolwiek działać.
17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?
Deviroth: Tak. Spadłem z bardzo dobrymi przedmiotami i 10 stackami ziemi w przepaść.
18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?
Deviroth: Pozdrawiam Mamę.
19) Może teraz parę słów od siebie?
Deviroth: Ostatnio miałem w pracy testy z wiedzy ogólnej z całego roku. Przy tamtych testach nie zastanawiałem się tak długo na odpowiedź jak tutaj. Świetna robota.
20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.
Deviroth: Dziękuję za udostępnienie wywiadu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |