Odwołanie od bana |
1.Nick w grze: Pakerson2005
2.Data ukarania:05.04.2020 3.Nick osoby karzącej:MiroTcz 4.Powód Bana:Niszczenie cudzej pracy eventowej 5.Dlaczego uważam ,że powinienem dostać unbana: Miałem bardzo duze lagi i przez nie mogłem niszczyś innych prace ale bardzo przepraszam za moje zachowanie na evencie jak i wobec administracji. Był to duzy lag i mołem niszczyc co bardzo jestem z tego powodu nie zadowolony i przepraszam i prosze o skrócenie bana.
1. Nie zgłosiłeś tego administracji (też zauważyłem, że można i zgłosiłem)
2. Rozwaliłeś strasznie dużą część budowli w dwóch miejscach, więc 'przypadkowe' to nie było. 3. Nie naprawiłeś swoich szkód przez co zagroziłeś graczowi niższą ocenę. 4. Twoje zachowanie na evencie jak to napisałeś. Kara nie powinna zostać usunięta. hej
Pakerson jest toksycznym graczem, prosi o pomoc by ludzi teleportować w pułapki, zabiera radość z gry innym. gracz ten celowo wykorzystywał błędy serwera by szkodzić innym graczom, przez co nie zasługuje na unbana.
Ban na amen, nie ma odwrotu. To że była luka w pluginie nie oznacza to że możesz sobie niszczyć innych prace czy coś.
Kara na amen. Edit1: Widze też inne rozwiązanie, zmiana kary na 30 dni i dodatkowo dożywotni zakaz na Kreatywne Piksele. Ale to tylko moja sugestia. - SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
![]()
Szczerze mówiąc to nieźle ściemniasz z tymi lagami pakerson. Widziałem jak strzeliłeś idealnie w środek działki Matematyki. Za unbanem nie jestem.
(05-04-2020, 13:54 PM)Profesjusz napisał(a): Szczerze mówiąc to nieźle ściemniasz z tymi lagami pakerson. Widziałem jak strzeliłeś idealnie w środek działki Natena. Za unbanem nie jestem.
![]()
Nie zgadzam się tu ze Zkeramem. Pakerson na pewno nie jest toksycznym graczem. Zkeram tutaj pisze złą opinię o nim, bo ma z nim konflikt w grze. Każdy popełnia błędy czy to celowo czy przez przypadek. Myślę że tutaj administracji głos jak zwykle najważniejszy i on postanowi co dalej...
Tu się z tobą nie zgodzę bo ty nasyłasz graczy a to co robiłem 5 miesięcy temu to co innego i wpłapki nie tepam i z innymi graczami się mogę dogadać tylko Ty ciągle do mnie coś masz
W czasie kiedy cała ta akcja miała miejsce rozmawiałem z pakersonem na discordzie. To nie prawda, że jest toksycznym graczem. Znam go dobrze już od dłuższego czasu. W trakcie kreatywnych pikseli administracja musi przyznać, że takowe lagi miały miejsce, przez co może się wydawać niszczenie bloków, jednak tym razem one nie wróciły. Jest może w tym trochę winy pakersona, że próbował wogule robić coś na działkach innych graczy. Ale jest w tym także wina serwera w którym wystąpił błąd plugin. Proszę o skrócenie bana mojego przyjaciela, lub zastąpienie go innom karą która może służyć serwerowi.
Wina leży po stronie gracza. Nie dość, że występowały lagi to bezmyślnie niszczył teren. Po całym zdarzeniu nie wykazał skruchy, nie naprawił wyrządzonych przez siebie szkód.
Uważam, że ban powinien pozostać. Co do odpowiedzi Kefira - Jest to po części, jednak znacznie mniejszej wina serwera. Tak jak sam napisałeś - sam fakt, że wiedząc o lagach dalej niszczył bloki. Uważam, że ten fakt powinien być priorytetem w tej sprawie. ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |