Odwołanie do Bana |
Ban od: MiroTcz
Data: 26.03.2020 Powód:Toksyczne zachowanie w stosunku do Administracji A więc. Zachowanie jak to nazwano przez MIroTcz "toksyczne" było spowodowane po prostu złością wobec sprawy kvs1889'a. nie będę rozpoczynał znowu jego sprawy. Chce tylko ładnie przeprosić administracje, i będę już grzeczny :c Nie prosze o UB. Kplayek
Po pierwsze ban jest 3 dniowy, po drugie każdy ma podgląd do Twoich wiadomosci ktore pisales zarowno na dc jak i w odwolaniu kvs-a. Nie jestem za unbanem,
EDIT: Kara za to co zrobiles musi byc, się ciesz, że taka niska. Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
(26-03-2020, 18:30 PM)xKieras_ napisał(a): Po pierwsze ban jest 3 dniowy, po drugie każdy ma podgląd do Twoich wiadomosci ktore pisales zarowno na dc jak i w odwolaniu kvs-a. Nie jestem za unbanem, na dc pisałem źle tylko na pw. przyznaje się (26-03-2020, 18:30 PM)xKieras_ napisał(a): Po pierwsze ban jest 3 dniowy, po drugie każdy ma podgląd do Twoich wiadomosci ktore pisales zarowno na dc jak i w odwolaniu kvs-a. Nie jestem za unbanem, jak mówiłem nie prosze o unbana
Odwołanie do bana który na 3 dni jest?
Tu daje ss co pisał o Miro: https://cdn.discordapp.com/attachments/5...nknown.png Według mnie kara powinna być dłuższa, ale to według mnie. - SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
Po zobaczeniu ssa od superoskiego jestem za przedłużeniem bana kplaykowi na 7 dni.
(26-03-2020, 18:37 PM)Zkeram napisał(a): Po zobaczeniu ssa od superoskiego jestem za przedłużeniem bana kplaykowi na 7 dni. moim zdaniem jak wiecej adm to zobaczy to dostane perma. :/ Nawet, jak nie będę miał perma. nie będę pisał na czacie. będę używał PW. bo z tego co wiem na czacie można łatwo wpaść. pare osób może wieo co chodzi.Powrót do 3 edycji. jeśli mają być zabrane mi MC za kare,to od razu mówie że nic nie mam.
Wedle tego co mi powiedział Kplayek, sprawa wygląda następująco, iż nijaki gracz kvs dostał bana za przypadkowe posiadanie niedozwolonych itemów. I Kplayek i kvs będąc niezadowoleni z decyzji administracji postanowili odwołać się od unbana. Jednak w związku z nieprawidłowym uargumentowaniem swojej opinii uciekli się do zwyzywania innych osób. Nie wnikam w to kto ma racje, ale jeśli ta wersja, którą przedstawiłem jest prawidłowa, uważam, że można by było złagodzić karę np. w postaci skrócenia jednemu bana o kilka dni, a drugiemu o 1 dzień, gdyż uważam iż działanie pod wpływem emocji jest nie w pełni świadome, ale i tak takie rzeczy należy karać, bo toksyczne to jednak trochę jest. Przypominam że jest to tylko moja opinia, która nie musi być w pełni subiektywna.
Nie pograzaj sie, za te ss z dsc jako wlasciciel dałbym ci perma,
zeby tak pisac o osobie ktora przestrzega regulamin? co jagdy wogole nie zareagowal na te rozdawanie itemkow? ZLE, jak zareaguje ZLE to co niby mial zrobic? Jestem za PRZEDLUZENIEM bana.
Zgadzam się z przedmówcą oraz SuperOskim. Po zobaczeniu zdjęcia, na którym ukarany gracz wyzywa właściciela, jestem za banem na dwa tygodnie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |