Wywiad z xKieras_ |
Hej kochani!
Przed nami wywiad numer I z graczem xKieras_ Zapraszam do czytania i jednocześnie zachęcam do udzielenia wywiadu - są dwie opcję - tak zwany "Stary wywiad" oraz "Nowy wywiad", możecie wybierać i znaleźć się u nas na forum Link do udzielenia wywiadu: Odpowiedz na pytania! 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. xKieras_: Siemka, mam na imię Bartek i mam 13 lat. 2) Co robisz w wolnych chwilach? xKieras_: Gram w Minecraft na tym serwerze 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. xKieras_: Straż pożarna bardzo lubię oglądać przeróżne filmy o niej oraz przebywać w jednostce OSP w mojej miejscowości. Nie mogę doczekać się kiedy będę mógł zacząć robić kursy i wyjeżdżać na akcje 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? xKieras_: Węże Zawsze się bałem bo są be ble i fu 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? xKieras_: Kiedyś jak byłem u kuzyna grał w Minecraft i też zacząłem z nim grać. Później sam chciałem tą grę i poprosiłem tatę by mi zainstalował, to było w 2012 roku gdzieś tak. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? xKieras_: Grałem prawie rok na **, gdy serwer usunięto nudziłem się, po kilku miesiącach od tego postanowiłem zajrzeć na FB tego serwera gdzie MiroTcz w komentarzu do jakiegoś posta podaj IP MW. Gdy wszedłem na MW, lecz czynną grę rozpocząłem po naprawie komputera czyli pod koniec I edycji. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? xKieras_: Ojj wszystko. Miła administracja, która zawsze pomaga. Dużo trybów gry, bardzo ładne spawny i wiele ciekawych pluginów. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? xKieras_: Spawn na SkyBlock. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? xKieras_: Buduję na Creative lub kopię na survivalu 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? xKieras_: Denerwują mnie osoby które spamują ogłoszeniami typu Kto chce zobaczyć coś to /tpa. Dodałbymmaskowanie linków na czatach. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? xKieras_: Myślę, że nikt lubię każdego 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? xKieras_: Redeq, xNightmaree 13) Jak powstał twój nick? xKieras_: Od nazwiska,"x" oraz "_" były na czasie wtedy więc także ich użyłem. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? xKieras_: Powiem tak: Chciałbym zmienić się jeszcze bardziej i być po prostu jak każdy. Bo te błędy które popełniłem ciąża na mnie ciągle. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? xKieras_: Kończę robić wyspę na Creative. Wyspa była robiona ręcznie, ma wyglądać realnie i być fajną atrakcją na tym trybie. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? xKieras_: Ściąłem drzewo i rozwalałem wszystko co miałem po drodze X D 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? xKieras_: Kilka, głównie to były te błędy czyli bany i niektóre sytuację, w których zawiniłem.. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? xKieras_: Wszystkich którzy to czytają 19) Może teraz parę słów od siebie? xKieras_: MineWorld na zawsze 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. xKieras_: Heh nie ma za co
1
O skądś go znam
Edit: Czy to ja zdań nie umiem układać, czy niektóre słowa usunięte? Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |