Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[Podanie] luniasza

1. Nick w grze: 
luniasza

2. Wiek:
18

3. Staż na serwerze (od kiedy grasz):
Od początku lipca 2019.

4. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi:
Od 3 do 8 godzin dziennie w grze i dodatkowy czas poprzez Discord.

5. Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory:
Zazwyczaj nie biorę udziału w I części eventu (natomiast na serwerze jestem), II części od dłuższego czasu nie opuściłam ani razu.

6. Otrzymane na serwerze kary:
Brak.

7. Długość gry w Minecraft:
Około 7-8 lat.

8. Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze:
Nie. 

9. Czy posiadasz konto w serwisie Discord:
Tak: luniasza#3635

10. Obecni Administratorzy (wymień):
  • MiroTcz
  • Ladykotka
  • Animekowa
  • N_Thinker
11. Obecni SuperModeratorzy (wymień):
  • Damonte
  • Naten_13
12. Obecni Moderatorzy (wymień):
Aktualnie nikt nie pełni takiej funkcji.

13. Obowiązki administracji:
  • Dostępność dla graczy i innych członków administracji.
  • Wsparcie graczy przy rozwiązywaniu podstawowych problemów technicznych związanych z grą oraz serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie niektórych plugnów, znajomość komend).
  • Dbanie o porządek na czacie.
  • Informowanie administracji wyższych stopni o problemach technicznych serwera.
14. Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień):
Każdy błąd/bug zgłaszam na bieżąco.

15. Gdzie znajduje się regulamin:
Discord: #regulamin
Forum: W Centrum Informacyjnym, na pierwszej pozycji w dziale "Regulaminy i Ogłoszenia"
Na serwerze pod komendą /regulamin

16. Dlaczego właśnie Ty:
Uważam się za osobę wystarczająco odpowiedzialną, kulturalną oraz aktywną na serwerze. Zależy mi na dobrej rozgrywce podczas której ludzie będą mieli do siebie wzajemny szacunek. W miarę swoich możliwości chciałabym pomóc administratorom i ułatwiać im ich zadania, aby mogli skupić się na poważniejszych problemach serwera. Nie wiem czy to dobre miejsce, aby się wytłumaczyć, ale jestem też osobą, która nie lubi mieszać się w nie swoje sprawy - dlatego też nie udzielam się na forum. Pod postami wolę napisać coś konkretnego, aniżeli cokolwiek, byleby mnie zauważono (przynajmniej na forum, bo na czacie serwerowym zdarzają się różne śmieszki).

17. Opisz siebie (minimum 6 zdań):
Mówią na mnie Luna. Jednym z moich zainteresowań jest historia i uczęszczam do klasy liceum o takim właśnie rozszerzeniu. Dodatkowym przedmiotem lekcyjnym jest biologia, którą chętnie zamieniłabym na język polski. Niestety żadna z wcześniej wymienionych nauk nie jest tym, co chciałabym kontynuować po skończeniu szkoły. Okazjonalnie zdarza mi się pisać scenariusze o przeróżnej tematyce, najczęściej dla młodzieży, które są wykorzystywane w teatrach, nie tylko w moim mieście czy województwie. Lubię też czytać książki, a jednym z moich najlepszych dotychczasowych wyborów była powieść postapokaliptyczna rosyjskiego pisarza pt. "Metro 33" i jej kolejne części. Sporo czasu poświęcam na granie i - ostatnio - oglądanie seriali czy filmów, aby trochę się oderwać od kwadratowego świata.

Dziękuję za uwagę.

No z czego tu wyczytałem to byś się nadawała. Czytając to miałem przeczucie jakbyś już była w administracji. Jestem na TAK!
3
1

A więc zacznę od plusów. Wiek i zachowanie na serwerze jak najbardziej na plus. Czas który możesz poświęcić serwerowi to również ogromny plus. Grasz bardzo aktywnie i znasz zasady działania serwera oraz jego zawartość. Często widuję jak komuś coś tłumaczysz na czacie czy pomagasz w grze ale także zgłaszasz sytuacje gdy ktoś łamał regulamin lub gdy występują jakieś błędy w grze. Widać, że zależy Ci na dobru serwera i starasz się w zakresie swoich możliwości nad tym działać. Jedynym minusem może być mała aktywność na forum ale po tym co napisałaś sądzę, że po dostaniu się to by się zmieniło.
Myślę, że jak najbardziej nadałabyś się do administracji i jestem na tak.
Powodzenia Uśmiech

Plusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
          (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Dużo czasu, który możesz poświęcić na serwer
- Brak kar

Minusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
             (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Nie wyróżniasz się między innymi kandydatami
- Nie wyróżniasz się na chacie
- Twoje zachowanie wydaje się być nie najgorsze, ale też nie wzorowe.
- Tylko Pół roku stażu

Szczerze to nie za bardzo Cię znam. Mimo, że często widzę cię na serwerze, jakoś nie widzę Twojej aktywności na chacie, ale to pewnie tylko moja wina. Pozostanę: NEUTRAL/NIE
[Obrazek: Sygn2.png]

Jesteś aktywną, to widać w grze. Nie pamiętam Cię z poprzednich edycji ale to nie ma większego znaczenia. Tak samo jak nie ma znaczenia że nie udzielasz się na forum i nie ingerujesz w sprawy innych. Jak dla mnie to jest plus.
Osobiście patrzę na wszystko z innej strony i nie oceniam tak jak większość, lecz tak jak ja myślę.
Aktywność i wiek (nie zawsze, ale jednak). To jest to co ma realne przełożenie na późniejszą niesioną pomoc. Wydajesz się być osobą kompetentną i dlatego jak najbardziej: jestem na tak!

Twój wiek i aktywność na serwerze oraz czas jaki możesz dla niego poświęcić jest jak najbardziej na plus. Widziałam kilka razy jak pomagałaś innym graczom. Nie widziałam abyś miała jakieś przewinienia czy niekulturalne zachowanie. Niestety jesteś trochę za krótko z nami na serwerze i mimo iż osobiście darzę Cię dużą sympatią to muszę być tu obiektywna. Pozostaję neutralna z przechyleniem na tak ewentualnie byłabym za przyjęciem na okres próbny i jeżeli byś się w nim wykazała to wtedy do nas dołączysz jako pełnoprawny kidmod.

Jestem za Tak.
2
2
2
1

Ja jestem na tak
[Obrazek: Screenshot_20241222_012945_Gallery.jpg?e...430d0d4f7&]
3
2
1
1

Myślę, że mamy tu najpoważniejszego kandydata ze wszystkich. Kiedy zaczynałem swoją przygodę na mineworld to Luniasza była pierwszą osobą chętną do pomocy. Odpowiadała mi na wszystkie pytania dotyczące serwera jak i samego minecrafta, bo moja wiedza skończyła się na wersji 1.7. Nie spotkałem się jeszcze z pytaniem zadanym przez gracza, które nie uzyskało odpowiedzi w momencie, w którym Luna jest na serwerze, bądź na discordzie. Może być to nowy gracz, czy też stały bywalec, ale zawsze chętnie każdemu pomoże. Uważam, że nie ma sensu bawić się w jakieś minusy, czy plusy. Dla mnie liczy się to jakim jest człowiekiem i jestem przekonany, że Luna będzie najlepszym wyborem na administratora. Jest sympatyczna, grzecznie zwraca uwagę na złe zachowanie, pomaga najwięcej ze spotkanych mi osób na serwerze, ma ogromną wiedzę o grze i potrafi dać człowiekowi drugą szansę. Jestem jak najbardziej na tak.

Wątek przejrzysty. Wiek jak najbardziej na plus. Czas na serwerze trochę krótki lecz nadrabiasz aktywnością w grze, chociaż głównie na serwerze survival, na innych jest stanowczo słabsza aktywność. Widziałam jak pomagasz graczom, to się ceni…i to by było na tyle jak dla mnie.

Minusem dla mnie jest niska aktywność na forum, okej, nie wtrącasz się w sprawy innych - lecz to co dzieje się na forum, dotyczy jednostek lub ogółu serwera - więc chcąc nie chcąc, jeżeli się dostaniesz do Administracji, musisz się "wtrącać", choć ja osobiście tego nie nazywam wtrącaniem, a ujawnieniem własnego zdania i obraniem danego stanowiska. Pomocą jak i wsparciem, a nie wtrącaniem.

Nawiążę tu do wypowiedzi Rumpelsztyka.. cieszę się, że akurat wszedł na serwer, kiedy Ty byłaś i mu pomogłaś..lecz to nie wszystko. Nie zgadzam się, byś była odpowiednią kandydatką na to stanowisko. Nie zawsze jesteś miła i kulturalna, co da się zauważyć w godzinach nocnych i nie tylko. Nie każde Twoje zachowanie dumnie mogłoby reprezentować Administrację. Umiesz "pokazać pazurki" w złym znaczeniu, gdy Ci coś nie odpowiada bądź coś nie idzie po Twojej myśli. Lubisz być w centrum uwagi - chodź to moje osobiste spostrzeżenie, przy czym robisz i szukasz dookoła siebie sporo atencji.

Nie chcę Cię tu strasznie krytykować. Chcę zaznaczyć tylko, że mimo plusów które napisałam na początku są też i minusy, zauważalne minusy. Minusy nie stricte jeżeli chodzi o grę, ale o Twoją osobę i zachowania. Nie chcę również, byś się poczuła urażona w jakikolwiek sposób. Postrzegam Cię jako osobę aktywną, z poczuciem humoru i zazwyczaj miłą, ale jednak patrząc na całkokształt - jestem zmuszona objąć stanowisko przeciwne i uważam, że nie jesteś odpowiednią osobą do dołączenia w skład administracji.

Bardzo łatwo Cię sprowokować, reagujesz gwałtownie, czasem nierozważnie, zauważalnie zachowujesz się stronniczo, czego lepiej tu uniknąć i byłam świadkiem jak publicznie kwestionowałaś wymierzoną karę, wykłócałaś się przy tym i takie zachowanie nie przystoi kandydatowi. Widziałam też jak weszłaś na serwer pod wpływem alkoholu i o ile sama czynność nie byłaby grzechem, o tyle widziałam co wtedy pisałaś (jeśli można to nazwać pisaniem) i wiele osób się zorientowało co jest na rzeczy, to również bardzo zniesmaczyło obraz zachowań na publicznym czacie.
Jesteś osobą, która może nagle zmienić nastrój, bardzo łatwo się denerwujesz i dajesz sprowokować, a w administracji szukamy osób, które są stabilne i nie denerwują się z najsłabszych możliwych powodów, czasem nawet i bez konkretnego powodu. 
Z pewnych powodów uważam, że niekoniecznie jesteś godna zaufania, a zaufanie to też bardzo ważna kwestia, z którą mam sporo wątpliwości.
Twoimi głównymi zaletami jest wysoka aktywność tylko na serwerze survival i pomaganie innym z pytaniami na czacie, które się głównie nasiliło w okresie rekrutacji.

Niestety będę przeciwna i uważam, że to nie będzie dla Ciebie odpowiednie miejsce – jestem na NIE.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości