[Podanie] Hide |
Nick w grze: Hide ( II edycja: PoketrenerJayJay / MrZaziBright, III edycja zaZiHD)
Wiek: 15 lat. Rocznikowo 16 Staż na serwerze: (od kiedy grasz): Od sierpnia 2017 roku. (początek II edycji) Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Pon-pt 1-4h, sob-niedz 1-10 Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: Tak, chociaż nie chodziłem ostatnio ze względu na duże lagi, lecz może się to zmienić. Otrzymane na serwerze kary: Brak Długość gry w Minecraft: 9 lat. Od 2011. Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Na serwerach MC nie. Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak, Hideyoshi#5841 Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz N_Thinker Ladykotka Animekowa Obecni SuperModeratorzy (wymień): Naten_13 Damonte Obecni Moderatorzy (wymień): brak Obowiązki administracji: Pomoc graczom Pilnowanie czatu Aktywność na każdym podserwerze (Sv, Cv, Sb) Odciążanie od zadań wyższych członków administracji Informowanie wyższych członków administracji o problemach technicznych Znajomość komend oraz działanie pluginów (np. zwierzaki itp) Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Gdy siedzi się na schodku/półpłytce/dywaniku to serwer nie wykrywa jako AFK i nie wyrzuca, oraz gdy siedzi się na wyżej wypisanych blokach to ciężko je później zniszczyć. Gdzie znajduje się regulamin: Pod tym linkiem: http://regulamin.mineworld.pl W grze pod komendą: /regulamin Dlaczego właśnie Ty: Uważam, że jestem osobą dość odpowiedzialną i dojrzałą aby dołączyć do administracji. Umiem zachować powagę oraz znam większość komend. Staż też myślę, że mam nie najgorszy. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Jędrzej i uczęszczam do 1 klasy technikum na profilu informatyk. Mam 15 lat i pochodzę z województwa wielkopolskiego. W wolnych chwilach spędzam czas grając w gry, czytając mangi, oglądając anime lub słuchając muzyki (najczęściej jakieś openingi). Jestem tak zwanym Otaku. Grając w MC głównie buduję wszystko co wpadnie mi do głowy np. jakaś inspiracja. Często jestem aktywny na discordzie, także gdyby ktoś chciał popisać lub porozmawiać ze mną to śmiało można pisać, nie gryzę .
Nie znam cię, ponieważ najczęściej gram na creative. Wiem, że jesteś aktywny.
Podanie przejrzyste, uporządkowane i schludne. Pozostaję NEUTRALNY.
Zazwyczaj gram na survivalu, lecz postaram się być bardziej aktywny na innych trybach.
Plusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
(te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania) - Dużo czasu, który możesz poświęcić na serwer w Weekendy - Długi staż na serwerze - Jesteś nawet Aktywny na Forum - Dobrze znasz obowiązki administracji - Brak kar Minusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania) (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania) - Nie wyróżniasz się na chacie - Nie wyróżniasz się w grze - Brak aktywności na serwerach poza Survivalem Nie chcę tego mówić, ale... ciężko mi jest określić Twój charakter, bo praktycznie nie wyróżniasz się z pośród innych. W tej sytuacji jestem zmuszony do zagłosowania na: NIE
Pisze głównie na groupchat lub pv. Jeśli ktoś ma jakieś pytanie lub problem to staram się pomóc. Aktywność spróbuję poprawić.
Cóż... Zdaje mi się, że raczej nie wyróżniasz się na chacie. Z aktywnością na forum też raczej słabo. Nigdy nie widziałam Cię dłużej na serwerze bez jakiejś większej przerwy. Popraw te czynniki, a może się uda w następnej rekrutacji. Jestem na NIE.
Przez całą 2 i 3 edycje wchodziłem na MW w weekendy co drugi tydzień, ze względu na brak komputera w domu. Ostatnio miałem miesięczną przerwe z powodu, iż miałem sprzęt w naprawie. Jeśli chodzi o wyróżnianie się.... nie za bardzo lubię zwracać na siebie uwagę, lecz tak jak napisałem wyżej staram się pomagać graczom. Aktywność na forum postaram się poprawić. Ale dziękuję za porady co muszę zmienić .
Mam mieszane uczucia co do Ciebie.
Z jednej strony dużo plusów: - wiek - staż na serwerze - czas który możesz poświęcić na serwerze - brak kar na serwerze - ładnie napisane podanie Z drugiej strony minusy którymi są: - nie wyróżnianie się na tle innych kandydatów na stanowisko w administracji - mała aktywność na forum - zdarzają Ci się dłuższe przerwy w grze Podsumowując pozostaję neutralna co do Twojej kandydatury. Ewentualnie jeśli obiecasz zwiększyć swoją aktywność jako kidmod wtedy jestem skłonna za przyjęciem Cię na okres próbny.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |