Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

1. Nick w grze: JanPawelII
2. Data ukarania: 18.11.2019 19:21
3. Nick osoby karającej: Damonte
4. Powód bana: Obrazanie papieza, zachowanie na czacie, multikonta(ban na ip)
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Przyznaje że moje zachowanie było niedopuszczalne i rozumiem powód mojego bana, lecz się zmieniłem na lepsze i nawet specjalnie kupiłem minecraft premium, żeby móc wejść na serwer i pograć z kolegami. Na prawdę bardzo przepraszam za moje poprzednie zachowanie i obiecuje że się to nigdy nie powtórzy. Mam nadzieje że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Odpowiedz

Jak widziałeś w powodzie bana była obraza papieża sam wiesz przez co, ale przejdźmy do sedna. Okazałeś skruchę, ale niepotrzebnie robiłeś multikonto, nic Ci to niei dało. Okazałeś skruchę i rozumiesz swoją winę wszystko jest w porządku, uważam że zasługujesz na unbana, lub skrócić bana z IP na 3-4 tyg. Tylko ze zmianą nicku
[Obrazek: 5ea27ed5671a1c3a126e2d932005e8b3.gif]
Odpowiedz

(14-01-2020, 16:15 PM)xNightmaree napisał(a): Jak widziałeś w powodzie bana była obraza papieża sam wiesz przez co, ale przejdźmy do sedna. Okazałeś skruchę, ale niepotrzebnie robiłeś multikonto, nic Ci to niei dało. Okazałeś skruchę i rozumiesz swoją winę wszystko jest w porządku, uważam że zasługujesz na unbana, lub skrócić bana z IP na 3-4 tyg. Tylko ze zmianągo
Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Nick został zmieniony.
Odpowiedz

Z tego co widzę naprawdę żałujesz za swoje zachowanie, chodź nie ukrywam że fakt o zakupie minecraft premium nie jest jakoś ważny w całej tej sprawie ani nie wpływa na nią. Obrażanie papieża nie jest dobrym ukazaniem się na serwerze, jednak uważam że jeśli obiecasz poprawe i takie zachowanie nie będzie się powtarzało mógłbyś dostać skrócenie bana do 2/3 tygodni o ile administracja uzna że na to zasługujesz
Odpowiedz

(14-01-2020, 16:36 PM)Kaene napisał(a): Z tego co widzę naprawdę żałujesz za swoje zachowanie, chodź nie ukrywam że fakt o zakupie minecraft premium nie jest jakoś ważny w całej tej sprawie ani nie wpływa na nią. Obrażanie papieża nie jest dobrym ukazaniem się na serwerze, jednak uważam że jeśli obiecasz poprawe i takie zachowanie nie będzie się powtarzało mógłbyś dostać skrócenie bana do 2/3 tygodni o ile administracja uzna że na to zasługujesz

obiecam
Odpowiedz

Odwołanie od bana pisze się w ciągu 7 dni od jego otrzymania.
U Ciebie są to prawie dwa miesiace, pomijając ten fakt to odwolanie jest  napisane według wzoru. Przyznanie się do winy i okazanie skruchy również. Jestem za możliwością dania tempbana na okres 3-4tygodni, jeżeli osoba karająca wyrazi zgodę co do czasu napisania podania.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
Odpowiedz

Przeprosiłeś i wyraziłeś skruchę. Myślę, że można zamienić Twojego bana na bana na 3 tygodnie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości