Odwołanie od Bana |
1.Wojtek2009s
2.12.01.2020 3.Naten_ 4.X-Ray 5.Prosze o drugą szansę już nie będę używał X-ray.
Trudno będzie odnieść się do tak obszernej wypowiedzi, fakt faktem żałujesz ale sądząc po tym jak się rozpisałeś przy odwołaniu nie wiem czy powinieneś dostać ub. Jestem bardziej zdania by ban został bądź była dana możliwość wykupienia takowego na stronie serwera
Jak kaene napisał, nie rozpisałeś się, co może świadczyć o tym, że Tobie nie zależy aż tak na UnBanie. Jednakże na podstawie tego, że w przeciągu minut od dostaniu bana napisałeś do mnie na Discordzie wiadomość o treści "ej naten prosze odbanuj mnie odinstaluje X-Ray. na rozmowie ci nawet pokaże prosze" mogę stwierdzić, że Ci zależy. To jest Twoja pierwsza kara, lecz niestety nie jest błaha, bo jednak Cheaty to już nie lada przewinienie. Jeżeli będzie tak jak napisałeś, czyli odinstalujesz X-Ray i będziesz normalnie grać. Jestem za tym, aby złagodzić karę z perma na 3-4 tygodniowego bana.
Niektorzy ludzie po prostu piszą zwięźle i tyle. Jestem za daniem możliwości wykupienia unbana i po tym ściągnięcia go, jeśli gracz nie ma możliwości wykupienia to skrócić bana na okres 2 do 3 tygodni.
Szkoda, że zamiast poczekać na ostateczną odpowiedź administracji postanowiłeś wczoraj zrobić multikonto i tym samym próbowałeś ominąć bana.
Napisałeś odwołanie, liczyłeś na UnBana. Mogłeś cierpliwie poczekać niż robić multikonto, administracja to nie maszyny, które działają 24/7 więc niepotrzebnie zaprzepaściłeś sobie możliwego UnBana.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |