ODWIEDZINY [12] - CruXa3, Adamekzi |
Dzień dobry,
albo dobry wieczór!
Witam w już 12 wydaniu "Odwiedzin", które, muszę przyznać szczerze, jest jednym z najlepszych. Podczas robienia screenów z działek, miałam ochotę iść budować, ponieważ obie działki - na survivalu i na creative - dawały mi jakąś chęć
i inspirację do budowy.
![]() przedstawiam budowlę autorstwa Adamekzi, Rox Dell12 oraz _Gropman_.
SURVIVAL
W tym evencie często można znaleźć państwa, miasta i miasteczka. I właśnie jednym z miast jest dzieło CruXa3 (prezydenta miasta), x Dziobak (viceprezydenta), a także blackqueen138, Trigger68W, MiniKrakers, luceq12 i xBarteq (mieszkańców). Podoba
mi się to, że budujący mają wiele ciekawych budowli, takich jak zamek niczym z Krainy Lodu.
![]() Ratusz:
![]() Posiadłość prezydenta:
![]() Wieża:
![]() Domki blackqueen138:
![]() ![]() Stodoła:
![]() Zamek z Krainy Lodu, w budowie, przyznaję - kreatywnie!
![]() ![]() A teraz moja ulubiona część... czyli wystroje domków, to bardzo mi się podoba, a oto wystrój domku CruXy3.
![]() ![]() ![]() ![]() Samochód, zresztą bardzo fajny.
![]() ![]() Piwnica z pandami i z rybami:
![]() ![]() Górne piętro:
![]() ![]() Sypialnie:
![]() ![]() I łazienka, z kanalizacją, co uznaję za fajny pomysł, tym bardziej, że to dom przeznaczony na zabawę mieszkańców -
- Hide and Seek. ![]() ![]() CREATIVE
Na creativie trójka graczy, Adamekzi, Rox Dell12 oraz _Gropman_ przenieśli się do dalekiej historii, bo jest to miasteczko w stylu średniowiecznym z 1253r. Jest bardzo śliczne, a każde miejsce na działce jest odpowiednio wykorzystane,
zawiera dużo szczegółów, takie jak piękne lilie z różowym kwiatem na środku, albo wodospad, przy którym autorzy naprawdę się postarali.
![]() ![]() Kościół:
![]() ![]() Kowal, a na przeciwko drwal:
![]() Targ:
![]() Moje ulubione miejsce, wodospad, z gniazdem ptaków.
![]() ![]() ![]() Jezioro z domkiem rybaka, nim samym i uroczą lilią wodną:
![]() A teraz mój drugi faworyt, czyli górna część miasteczka, jest śliczna!
![]() ![]() ![]() Kopalnia:
![]() ![]() - Podsumowanie -
Jak wcześniej wspomniałam, obie działki bardzo mi się podobają! Gracze wykorzystali w nich wiele dodatków, szczegółów, mają ciekawe pomysły, które szybko realizują. Miasteczko na survivalu wciąż się rozwija i myślę, że jest otwarte
na nowych mieszkańców. Zaś na creativie, w sekrecie mogę powiedzieć, że trójka panów ma zamiar budować nie tylko średniowiecze, ale także prehistorię, starożytność (która jest już w budowie), nowożytność, współczesność... Za
starania survivalowców i creativowców rozdałam im nagrody. Zachęcam także Was do obejrzenia działek samemu, a także do budowy. To na tyle, do następnych "Odwiedzin"!
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |