Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

1.Nick w grze: GRUBYFULL
2.Data ukarania: 18-10-2019
3.Nick osoby karającej: Naten_13
4.Powód bana: Obrażanie administracji
5. Mój brat pod moją nieobecność zalogował się na moje konto I zaczął obrażać na czacie administrację. Bardzo przepraszam Za jego zachowanie I myślę że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona. Gram na tym serwerze już od 2 edycji I nawet inwestowałem w serwer z poprzedniego konta.

Taaaa znany temat z bratem

To twój brat zna twoje hasło? Ciekawe
?

(To nie jest pełen powód bana, bo całość brzmi "Spam / flood, Obraza administracji, Obraza gracza, Wulgaryzmy na czacie, Całokształt Zachowania na Chacie.", ale już mniejsza)

To twoja sprawa jak chronisz dostępu swojego konta. Tak jak napisał/a Melodiasen, skąd znał twoje hasło? Swoją drogą... jaki nick ma Twój brat. Nie ma opcji, aby znał rzeczy jakie wypisywał nie będąc na serverze. Ta cała wymówka "mój brat to zrobił" jest po prostu śmieszna. Najprawdopodobniej nie dostaniesz unbana
[Obrazek: Sygn2.png]

(19-10-2019, 20:36 PM)Melodiasen napisał(a): To twój brat zna twoje hasło? Ciekawe

NIE, widzial że jestem w kopalni postanowił że pomoże mi kopać. w tym czasie co on kopał ja poszedłem się myc a po powrocie dowiedziałem się o banie.
(brat jest młodszy)

(19-10-2019, 20:41 PM)Naten_13 napisał(a): (To nie jest pełen powód bana, bo całość brzmi "Spam / flood, Obraza administracji, Obraza gracza, Wulgaryzmy na czacie, Całokształt Zachowania na Chacie.", ale już mniejsza)

To twoja sprawa jak chronisz dostępu swojego konta. Tak jak napisał/a Melodiasen, skąd znał twoje hasło?  Swoją drogą... jaki nick ma Twój brat. Nie ma opcji, aby znał rzeczy jakie wypisywał nie będąc na serverze. Ta cała wymówka "mój brat to zrobił" jest po prostu śmieszna. Najprawdopodobniej nie dostaniesz unbana

Młodszy brat grał z mojego konta, a jego nick to Rajsulcio i nie wiem co wypisywał.

Cytat:37. Zabronione jest współdzielenie kont. Jedna osoba może mieć dostęp tylko do jednego, swojego konta. Zakazuje się udostępniania danych logowania do konta.

Za to też jest kara

(19-10-2019, 20:43 PM)GRUBYFULL napisał(a):
(19-10-2019, 20:36 PM)Melodiasen napisał(a): To twój brat zna twoje hasło? Ciekawe

NIE, widzial że jestem w kopalni postanowił że pomoże mi kopać. w tym czasie co on kopał ja poszedłem się myc a po powrocie dowiedziałem się o banie.
(brat jest młodszy)

(19-10-2019, 20:41 PM)Naten_13 napisał(a): (To nie jest pełen powód bana, bo całość brzmi "Spam / flood, Obraza administracji, Obraza gracza, Wulgaryzmy na czacie, Całokształt Zachowania na Chacie.", ale już mniejsza)

To twoja sprawa jak chronisz dostępu swojego konta. Tak jak napisał/a Melodiasen, skąd znał twoje hasło?  Swoją drogą... jaki nick ma Twój brat. Nie ma opcji, aby znał rzeczy jakie wypisywał nie będąc na serverze. Ta cała wymówka "mój brat to zrobił" jest po prostu śmieszna. Najprawdopodobniej nie dostaniesz unbana

Młodszy brat grał z mojego konta, a jego nick to Rajsulcio i nie wiem co wypisywał.
Jest mi naprawde bardzo do śmiechu...

(19-10-2019, 20:45 PM)Naten_13 napisał(a):
Cytat:37. Zabronione jest współdzielenie kont. Jedna osoba może mieć dostęp tylko do jednego, swojego konta. Zakazuje się udostępniania danych logowania do konta.

Nie dzielę konta z nikim tylko dałem bratu pokopać sobie.

(19-10-2019, 20:43 PM)GRUBYFULL napisał(a): Młodszy brat grał z mojego konta, a jego nick to Rajsulcio i nie wiem co wypisywał.

I dowiedział się tych wszystkich informacji w 3 minuty? 

[Obrazek: 2019-10-19_21.47.40.png]

I wychodzi kłamstwo, bo wcześniej pisałeś że ZALOGOWAŁ się na twoje konto

(19-10-2019, 20:50 PM)_NewEden_ napisał(a): I wychodzi kłamstwo, bo wcześniej pisałeś że  ZALOGOWAŁ się na twoje konto

Radze wrócić sie do góry. Bratu dałem pograc wczoraj z mojego konta po czym on dzisiaj zalogował sie ze swojego konta na tym komputerze za co dostałem zarzut próby ominięcia bana.

(19-10-2019, 20:54 PM)GRUBYFULL napisał(a):
(19-10-2019, 20:50 PM)_NewEden_ napisał(a): I wychodzi kłamstwo, bo wcześniej pisałeś że  ZALOGOWAŁ się na twoje konto

Radze wrócić sie do góry. Bratu dałem pograc wczoraj z mojego konta po czym on dzisiaj zalogował sie ze swojego konta na tym komputerze za co dostałem zarzut próby ominięcia bana.
A to co na czacie wypisywał to wypisywał z mojego konta.

A to co na czacie wypisywał to wypisywał z mojego konta.

CHCIAŁBYM BARDZO PRZEPROSIĆ PANA MIRO TYCZA

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości