odwołanie , unban i unban IP |
poprosze o unban nick 3 : Recov3ry , daxbox7 , ninja moje to 2 nick recov3ry i ninja a moj kolega daxbox7 byl u mnie i grał ale mielismy takli sam wifi ip ,
ninja - ban za X-ray ? : ja nie znam x-ray i nie wiem co to jest mozesz sprawdzic moje pilik komputer x-ray , gram uczciwe kupuje , sprzedaje , itp okolo mam 80 tys mcoin itp recov3ry ban za fly , ale to nie bylo fly to bug , bylo tak szedlem i polecialem w niebie i stalem i bylem dziwniony i chcialem pisac problem ale admin dał odrazu ban daxbox7 ban za multikonto ? to nie jest prawda , on wzial laptop byl u mnie domu i gral ze mna i daliscie ban za ip i ban itp poprosze wszystko uzykownik o unban , i prosze wyzrumialosc i przepraszam ze zle pisze bo poniewaz jestem głuychy i tak maja problem z gramatyka i musicie szanowac powiem ci tak przepraszam za to ale grałem uczciwe wiec dezycja od admin i oczekuje odp na fb lub tutaj
Tak tylko szybko dodam, że jeśli chodzi o xraya to jest filmik dowodowy, który zostanie przesłany przez administratora banującego w ciągu kilku/kilkunastu godzin najprawdopodobniej.
P.S Czy ty się właśnie przyznałeś do multikonta? za to też jest ban
1
1
1. moje 2 konto Ninja i Recov3rY
1. Nick w grze: Ninja 2. Data ukarania: 27.09.2019 10.38 3. Nick osoby karającej: MilKaHinKa 4. Powód bana: X-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: ja grałem normalnie , zdobywalem 64 rud diament , w 2-3 godzin około , kopalem dokladnie i chcialem zbierac redsone i lazuryn i szczecie wy wypadlo diament a potem ban i bylem dziwiony i nie mam jakiegos x-ray , mozesz sprawdzic pilik itp 2. nick w grze : recov3rY 3. data ukarana : 12.08.2019 10:46 4, nick osob karajacej MarikaO7 5 powod : fly 6. częsc mapa jest troche ma bug , ja szedlem przez pustynie i zostalem wylatowany w niebie i nie moglem ruszac i admin odrazu mi dal ban ale chcialem powiedziec a ktos admin nie intersuje 3 Daxbox 1.nick : Daxbox7 2.data ukarana 27.09.2019 12:48 3powod , multi konto 4.MilKaHinKa 5. byl u mnie w domu i mial przy sobie laptop , i dalem mu lan internet i mamy taki sam internet i bez sensu ban za multikonto to on byl u mnie w domu ? poprosze wszystko o unban i jeszcze raz ja jestem głuchy wiec szanuj mnie okej , ja gram czusto i wiem jaki jest serwer
" ja nie znam x-ray i nie wiem co to jest mozesz sprawdzic moje pilik komputer x-ray" - czy tylko dla mnie to najbardziej cringe wymówka w ciągu ostatnego miesiąca
"P.S Czy ty się właśnie przyznałeś do multikonta? za to też jest ban "<------ no kurła poprostu nie wieze? just... on ci powiedział że za multi i tak jest ban.. "2 konto Ninja i Recov3rY" no porpostu no nie.... szkoda gadać "Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
1
Jak już moi przedmówcy wspomnieli, właśnie przyznałeś się do posiadania multikont, a za to zwykle jest banicja. Osobiście sam nie widzę powodu aby tym razem było inaczej, jednak ostateczna decyzja należy do administracji.
PS Po dokładniejszym przeczytaniu odwołania widać że to jest jakiś troll.
Ninja
Obserwowałam cię podczas kopania, widziałam jak kopałeś tunel po czym wkopywałeś się w ścianę lub podłogę kopać diamenty których normalnie nie było widać i wracałeś do kopania dalej tunelu. Daxbox Tutaj jest mój błąd ponieważ gracz powinien również dostać bana za xraya. Recov3rY Nie ja banowałam, ale unbana i tak nie będzie skoro to twoje poprzednie konto które również dostało bana za cheaty. Unbana dla was nie będzie. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |