Wywiad z Minqa_ |
Witajcie Kochani, dzisiaj mam dla Was wywiad który udzieliła nikt inny jak Minqa_, chodź udzieliła już ona kiedyś wywiadu to chciała tak jakby go zaaktualizować poprzez udzielenie nowego a ja z chęcią przystałam na jej prośbę, zapraszam do czytania
![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Minqa_: Dzień dobry jestem Minqa_. Mam na imię Lidia i chodzę do siódmej klasy. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Minqa_: W wolnych chwilach lubię pograć w Minecrafta. Aktualnie mam duuużo nauki przez co tak naprawdę nie mam wielkiej ilości wolnego czasu w tygodniu. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Minqa_: Pasjonuję się tańcem oraz rysowaniem. Tańczę od około trzech-czterech lat. Jeżeli chodzi o rysowanie, to moja przygoda zaczęła się może z dwa lata temu. Jednak planuje wrócić również do jazdy konnej ![]() 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Minqa_: Myślę, że jak spora ilość osób boje się pająków i różnych innych latających stworów, haha. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Minqa_: Moja gra w Minecraft zaczęła się w chyba czwartej klasie (taka na swoim komputerze), wcześniej grałam u kolegi na jakimś tam "plejstejszyn". : p 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Minqa_: Moja przygoda na MineWorld zaczęła się przez Sannekaise, która zaprosiła mnie tu na serwer. Gram od pierwszej edycji i mam nadzieje, że szybko stąd nie odejdę.^^ 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Minqa_: Myślę, że najbardziej podoba mi się atmosfera, jaka jest na serwerze. Znam mało serwerów (w sumie wcale ![]() 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Minqa_: Najbardziej podoba mi się spawn (jak chyba każdemu). Na trzeciej edycji, jak wiemy, jest inny generator świata przez co sam świat jest boski, wiec strasznie mi to podoba. ![]() 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Minqa_: Podczas gry na MW zazwyczaj biegam po świecie oglądając budowle graczy, bądź sama staram się coś wybudować. Najczęściej jednak pilnuje czatu i patrze jak ktoś coś robi, bądź pomagam mu zdobyć surowce na to, co buduje. ![]() 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Minqa_: Uważam, że nie ma niczego, co bym zmieniła w grze Minecraft . 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Minqa_: Nikt mi jak dotąd (bardzo) nie podpadł i oby tak zostało. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Minqa_: Najczęściej przebywam z osobami z Clanu Murk Vapour (MV). 13) Jak powstał twój nick? Minqa_: Jak wiecie, bądź nie wiecie, wcześniej byłam znana jako _MinkaMufinka_. Ludzie mówili do mnie "Minka", wiec postanowiłam, że zmienię nick odcinając od niego "Mufinka". "K" zmieniłam na "q" i dodałam jeden podkreślnik/podłogę, gdyż nick wydawał mi się taki zwyczajny, pusty. ![]() 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Minqa_: Marzę o wbiciu się na topkę najbogatszych graczy oraz topkę osób z największą ilością osiągnięć, no ale mi się nie chce... ![]() ![]() 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Minqa_: Można powiedzieć, że pewna budowla jest warta (będzie) podziwu. Jest to jeden z eventów który szykuje z pewnym graczem. Jednak projekt stoi w miejscu. Mam nadzieje ze kiedyś to skończymy i uda się przeprowadzić takowy event. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Minqa_: Pierwszy raz, gdy grałam w Minecrafta to tak naprawdę, uczyłam się dodać serwer z moja przyjaciółka. Po czym uczyła mnie jak działają tryby itp. Również na singlu biłam drzewko łapka i zbudowałem lepianke. ![]() 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Minqa_: Oczywiście, jak to ja, kopiąc diamenty, złoto i inne takie wpadłam sobie w lawę tracąc moje itemy. Często ginęłam z itemkami, no ale to survival. :] 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Minqa_: Chciałabym serdecznie pozdrowić całą administrację, graczy MineWorld i moje księżniczki. ![]() 19) Może teraz parę słów od siebie? Minqa_: Życzę każdemu żeby nie wpadł do lawy. ![]() 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Minqa_: Nie, to ja dziękuję. ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |