Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[PROPOZYCJA] Przerwa techniczna? To już nie powód do zmartwień!

PROPOZYCJA

Lobby

Proponuję dodać na lobby możliwość korzystania z elytr. Dla przeciętnego gracza będzie to możliwość żeby poćwiczyć sobie szybowanie, akrobacje w powietrzu i po prostu trochę umilić czas gdy w jego głowie kłębi się "o nieeee, znowu przerwa techniczna? :/ No dalej, ile to trwa" zaś dla administracji odrobina wytchnienia od ciągłych próśb "ey aDMin dej mnie eltre".

Żarówka 

To jest świetny pomysł ,szczególnie że tylko slou lata na elytrze na lobby i nigdy nie raczyła się nią podzielić. Ja też chce Duży Uśmiech . I inni napewno też Płacz ze śmiechu
[Obrazek: ezgif.com-resize_2.gif]

Zgadzam się. Dodanie elytr urozmaiciłoby czas spędzany na lobby podczas przerw. Można by rzec "Latanie na czekanie"
Hehe
[Obrazek: gnz9p9L.png]

Mogę zgodzić się na elytry, ale same elytry, bez dodatku w postaci fajerwerek.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

dokładnie to proponowałem, pisałem o szybowaniu i akrobacjach a nie lataniu Uśmiech

Skoro temat został poruszony, czy przy wejściu na lobby do eq mogłoby trafić również nieco śnieżek? Oczko Tylko z zachowaniem rozwagi, żeby lobby nie stało się bardziej popularne niż survival ;D

Pomysł ciekawy, urozmaici czekanie Uśmiech
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

Czy przy wprowadzaniu pomysłu w życie wzięto pod uwagę że elytry się zużywają? Język

No to może by tak wprowadzić kit lobby dostępny raz na 24 godziny zawierający zwykłą elytre i 16 śnieżek ?
[Obrazek: ezgif.com-resize_2.gif]

Hm.. /kit lobby ciekawe Duży Uśmiech
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości