[PODANIE} MineVille - xRaiona |
Nick: xRaiona
Wiek: Jutro kończę 11 lat. ^^ Staż (MineWorld): Od początków 1 edycji. Staż (MineVille): Od 1 edycji (Kamienice). Staż (Minecraft): 3-4 lata. Kary na MineWorld: Nie mam żadnych kar. Kary w MineVille: Również nie mam kar. Akceptacja regulaminu MineVille: Akceptuję. Akceptacja regulaminu MineWorld: Oczywiście akceptuję. Czy uważasz, że zasługujesz na obywatelstwo MineVille?: (Czemu akurat Ty): Chciałabym dołączyć do MineVille, ponieważ lubię rozmawiać z innymi, czy z nimi współpracować, a czasem mi się nudzi (teraz rzadko mi się nudzi, ale gdy ogarnę sobie parę rzeczy na survivalu, będzie mi się częściej nudzić ![]() Opisz siebie w conajmniej 6 zdaniach (hobby, imie itd.): Nazywam się Marika, jutro kończę 11 lat. Lubię grać w Minecraft'a (czasem zajrzę do TS4, ale to rzadko ![]() ![]() ~xRaiona
Podanie napisane bardzo starannie. W Mineville cieszy mnie twój staż w mieście, prawie nikt nie jest od czasów kamienic. Też lubię TS4, też rysować, mamy podobne hobby, jest BARDZO NA TAK.
Jedynym minusem (bardzo małym) tego podania jest błąd w słowie MineVille, zamiast tego powinno być Mineville. Z powodu właśnie takiej oceny za darmo wpada ci pakiet: Własna Szklarnia Pety ~Red ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |