[Propozycja] Forum, statystyki |
1. Propozycja
2. Forum 3. Opis: Jak wiadomo na forum na głównej stronie mamy statystyki graczy online itp. Wpadł mi do głowy pomysł by rozszerzyć ten "dział" i dodać inne statystyki. Graczę by mogli zaglądać w zakładki top5 lub top10 graczy najlepszych w czymś. Moje propozycje to - Top5 lub top10 zabójstw wszystkich graczy od początku edycji, lub samych rywali od dodania gildii - Top5 lub top10 statystyk zabójstw do śmierci - Top5 lub top10 śmierci od początku edycji, lub śmierci od dodania gildii Wszystkie statystyki byłyby brane z serwera survival Oczywiście mogą być inne topki, ja podałem przykłady
Na forum są statystyki dotyczące forum i niech tak zostanie. Jeśli już to można by rozejrzeć się za aplikacją WWW wyświetlającą takie rzeczy i wstawić to na osobną stronę.
Szkoda że na forum nie będzie.
W takim razie spada na serwer survival. Jest /baltop, można by zrobić taką samą listę graczy pod komendą /killtop (przykład) i by pokazywało liczbę zabójstw, tak samo z przykładami co podałem powyżej. A jak to nie przejdzie to można zrobić tak jak napisałeś.
Gdyby dodano taką komendę jak /killtop to gracze zaczęliby się częściej nękać/zabijać żeby być jak najwyżej w rankingu .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |