Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

ODWIEDZINY [8] - Qaczek i julita258

Czujecie już może ten klimat Wielkanocny? Duży Uśmiech

Witam Was w kolejną sobotę, w już ósmym wydaniu "ODWIEDZIN". Już mówię, kto został odwiedzony - a więc ze swą średniowieczną wioską odwiedzony na survivalu został Qaczek. Na creativie natomiast, ze swoim miastem  odwiedzona miała zaszczyt być już pewnie Wam znana julita258. Zapraszam do czytania!

SURVIVAL
Jak już wyżej widzieliście, odwiedzony został, na najpopularniejszym trybie MW - survival - Qaczek, pomagają mu koledzy o nickach paciupaciu i Wilku2001. Tworzą oni superową, średniowieczną działkę (i czuć ten klimat średniowieczny). Więc - może od początku - tak wygląda ratusz:
[Obrazek: fea65d35d5d07.png]
A jeżeli chcecie zobaczyć, co jest w środku ratusza to przyjdźcie w trybie pokojowym do Qaczka. ^^ No więc przechodzimy dalej - czyli kościół. Tak się prezentuje:
[Obrazek: 49bac9b20f5b5.png]
[Obrazek: 5e414755bb40c.png]
Przechodząc do kolejnej części możemy zobaczyć kilka straganów na rynku miejskim:
[Obrazek: ec2b3a61b3e57.png]
A oto biblioteka:
[Obrazek: 92f75fa6883e9.png]
[Obrazek: dd723662a69ab.png]
Kilka domków mieszkanców:
[Obrazek: 9c0e965a704cc.png]
No i oczywiście, jakbym mogła zapomnieć o murach... I ogromnej czaszce.
[Obrazek: 3818017edc702.png]
A tak wygląda to z lotu ptaka:
[Obrazek: bb5340face7f9.png]
CREATIVE
julita258 na creativie tworzy miasto. Pomagają jej chyba Natalia2588 i Pomidor38. Tak ono prezentuje się z góry:
[Obrazek: 9ca4ae5b42377.png]
A teraz idziemy od początku, więc... regulamin jest chyba najważniejszy, no nie?
[Obrazek: e6f2ba8a008cd.png]
Tutaj jest więzienie:
[Obrazek: 738d70abd94de.png]
Dalej jest kino, by zobaczyć wnętrze sami pójdźcie na działkę julity Duży Uśmiech :
[Obrazek: ada92d0fae0d1.png]
Ogromny wieżowiec:
[Obrazek: 02839987def8c.png]
Niedokończony MCDonald tak się oto prezentuje Duży Uśmiech :
[Obrazek: ee45dcdadbfa0.png]
A oto domki innych Uśmiech :
[Obrazek: f2cff91435d72.png]
Pamiątkowy screenshot z julitą:
[Obrazek: 756860d15be1f.png]
Dzisiaj "ODWIEDZINY" odbyły się troszeczkę później, gdyż wiadomo, że każdy dzisiaj poszedł z święconką do kościoła i inne typu rzeczy. Duży Uśmiech Ale ważne, że jest. Podsumowując: Qaczek na survivalu wraz z swoimi kolegami tworzy piękną, średniowieczną wioskę. Julita natomiast tworzy swoje również niezłe miasto, jeszcze niedokończone na creative. Mam nadzieję że ich budowle będą coraz lepsze i ładniejsze. Zapraszam do obejrzenia ich na własne oczy, ponieważ nie wstawiałam wszystkich rzeczy z tych budowli. Duży Uśmiech Odwiedzeni swoje nagrody zostaną. Zapraszam was do budowania! A ja że jest taka okazja, chciałam złożyć Wam najlepsze życzenie Wielkanocne, smacznego jajka, a później mokrego dyngusa. Byście ten czas spędzili nie siedząc przy komputerze, tylko miło z rodziną. Love
Dziękuję za uwagę, to tyle ode mnie, papa! Love
Odpowiedz

Bardzo ładne działki i dobrze przygotowany wątek Uśmiech
[Obrazek: spawn4edy1.gif]
Odpowiedz

Quaczek ma spoko działkę Duży Uśmiech już ją zwiedzałam kiedyś.
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]
Odpowiedz

Marika niczym prawdziwy bard rozgłasza o pięknie naszego miasteczka!
Odpowiedz

Uśmiech.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości