Propozycja Survival |
1. Typ wątku: [PROPOZYCJA]
2. Nazwa serwera: Survival 3. Opis:Moją propozycją jest dodanie do serwera survival warpu na którym gracze będą mogli sprzedawać domki a inni je kupywac.Warp mógłby wyglądać tak ,że gracz ma wyznaczone miejsce na domek na którym mógłby zbudować domek albo jak jest opcja wklejenia domku z rtl za pomoca WE na ten warp i na tym miejscu gdzie znajduje się domek byłaby tabliczka z ceną i informacja kto go sprzedaje.
Warp do miejsca gdzie są skopiowane domki nie przejdzie, za dużo zachodu i pilnowania. Prędzej by można dać możliwość wystawiania tabliczek w jednym z pomieszczeń na spawnie z nickiem osoby sprzedającej, koordami i ceną lub sam nick i cena a ss domku można dawać na forum w odpowiednim dziale z dokładniejszymi informacjami.
Sama mam kilka działek które chciałabym sprzedać ale raczej przeznaczę je jako nagrody do eventu.
Według mnie to jest fajny pomysł. Lecz zmienił bym jedną rzecz otóż żeby sprzedać działkę wystawiało by się na tym warpie samą tabliczkę z informacjami gracza gdy gracz jest dostępny pisze się do niego na msg o sprawie kupna domku gracze po ustaleniu wszystkich szczegółów robią to co zwykle się robiło czyli sprzedający usuwa bloki a kupujący przelewa pieniądze jeśli kupujący do kona oszustwa zostanie ukarany jeśli kupujący pokarze dowody.
Nie wiem co o tym sądzisz Maciej? Myślę ,że mniej jest do roboty. A ty jak myślisz?
Pomysł ciekawy ale faktycznie za dużo roboty. Mam domy w mieście na sprzedaż i zainteresował mnie ten temat. Te tabliczki to też jest dobry pomysł, ale mam pewien pomysł który faktycznie wniósłby coś nowego i bardzo przydatnego w tej kwestii, ale nw czy nie jest też dość kłopotliwe. Załóżmy że ten warp to jest jakieś pomieszczenie w którym są jakieś ścianki z wypisanymi ogłoszeniami. Za opłatom czy też jak tom już chcecie, gracz może takie ogłoszenie zmieścić w postaci tabliczek z informacjami. I tu coś ode mnie: Dodatkowo na takiej ściance mogłaby być tabliczka która teleportuje gracza przed dom z ogłoszenia. Nie trzeba robić screenów, ani odwoływać się na forum tylko zainteresowany może zorientować się osobiście.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |