MC MI SIĘ ZNUDZIŁ |
DOBRY WIECZÓR Chciałbym ogłosić niestety, że odchodzę już całkowicie z Mc, nie mam co robić tutaj, poza tym Minecraft mi się znudził.. Wszystko się nudzi po czasie, ja zawdzięczam niektórym osobom bardzo dużo, dziękuję za te godziny spędzone ze mną jak i świetnie zabity czas ja różnorodne rozgrywki jak i roleplay`e
Chciałbym serdecznie z tego miejsca pozdrowić Marike, chodź nasz kontakt ostatnio się zepsuł. Poza Mariką pozdrawiam Tygryska, Diamentową [która już nie gra prawie), Hazett`a, Animka, Majstra, Lady, Miro i wszystkie inne osoby, z którymi miałem do czynienia , papa, kontakt ze mną: (skype) mirus669
Szkoda, ale nie ma ratunku Dziękuje Ci za wspólnie spędzony czas, mimo, że nie było go tak dużo Trzymaj się, a w razie czego zawsze będzie dla ciebie miejsce.
3maj się ciepło i nie wdawaj się w złe towarzystwo. Powodzenia w "rzyciu" i w nauce. Chociaż ostatnio trochę sobie nagrabiłeś (m.in. u mnie) to raczej będę cie miło wspominać...
twój stary ziomal 3majster
Trzymaj się ciepło i mam nadzieję że kiedyś do nas wrócisz, zawsze będę Cię miło wspominała Ziomejku
;( Powodzenia w życiu i życzę Ci sukcesów w swojej pasji, grafice. Nie zapomnę o Tobie i będę Cię miło wspominać, bo byłeś jednym z moich najlepszych przyjaciół. Dziękuję Ci za te 2-3 lata.
(26-01-2018, 21:14 PM)Daffit napisał(a): DDDD Ziomej odchodzi!!!!!!! YEA!!!! A Ty sobie nie wejdziesz na serwer, bo masz bana za swoje piękne zachowanie, nawet jak zrobisz sobie kolejne multikonto, to i tak zostaniesz prędzej czy później wykryty. Ziomej przynajmniej w porównaniu do ciebie nie dostał bana, tylko sam z własnej woli odszedł. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |