unban |
1. Nick w grze: szajrak51
2. Data ukarania: December 31st, 2017 3. Nick osoby karającej: MiroTCZ 4. Powód bana: CHEATY 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Gdyż dostałem bana za używanie opcji jaką mi oferuje minecraft jaką jest przenoszenie paska zadań (ekwipunku) pomiędzy serwerami na trybie Creative (klikasz C + liczba od 1-9 a następnie by przywrócić ten pasek X + tamta liczba) opcja ta została dodana w aktualizacji minecraft 1.12 dowody na minecraft wiki
I co w związku z tym? Wykorzystałeś błąd gry więc i tak złamałeś regulamin. Nie jestem za unbanem.
nie uznał bym to za błąd gry bo wątpię aby tak duża firma jaką jest mojang omineła tą bardzo ważną rzecz jaką jest przenoszeni itów pomiędzy serwerami . według mnie jest to opcja którą mi oferuje minecraft i z której moge korzystać (tak na marginesie czy to jest tak bardzo złe że na serwer creativ dostarczyłem potke którą można osiągnąć za pomocą komend?)
Nie interesuje mnie skąd to masz. Równie dobrze mogłeś odpalić program łamiący zabezpieczenia do wygenerowania tych przedmiotów. Serwer nie umożliwia zdobycia takich przedmiotów w normalnej grze i żadną komendą ich nie dostaniesz. Zabronione jest posiadanie i roznoszenie takich przedmiotów na tym serwerze.
(31-12-2017, 17:07 PM)MiroTcz napisał(a): Nie interesuje mnie skąd to masz. Równie dobrze mogłeś odpalić program łamiący zabezpieczenia do wygenerowania tych przedmiotów. Serwer nie umożliwia zdobycia takich przedmiotów w normalnej grze i żadną komendą ich nie dostaniesz. Zabronione jest posiadanie i roznoszenie takich przedmiotów na tym serwerze. Serdecznie przepraszam za zachowanie do jakie się dopuściłem . Na moje nieszczęście nie zapoznałem się z częścią regulaminu w której jest to naruszone . Niezwierzając na to proszę o unban gdyż to jest pierwsze takie moje przewinienie na tym serwerze . OBIECUJE że jeśli zostanę unbanowny to podobne zachowanie na tym serwerze z mojej strony się nie powtórzy
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |