Ankieta: Czy chcecie takie coś? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
TAK | 1 | 12.50% | |
NIE | 6 | 75.00% | |
NIE WIEM | 1 | 12.50% | |
Razem | 8 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
[PROPOZYCJA] Case'y na serwerze survival |
Typ wątku: [PROPOZYCJA]
Nazwa serwera: Survival, SkyBlock Opis: Moja propozycja dotyczy case'ów (skrzynek) na serwerach Survival i SkyBlock. Kluczyki będą dostępne w sklepie premium, ceny będą wymienione później. Będą działały podobnie jak skrzynki w cs:go. Inne informacje: Skrzynki były by do kupienia na spawnie u NPC'ów lub można by było je wydropić z bossów. W przypadkach rang VIP, SVIP klucze były by możliwe do dostania z kitów: - /kit skrzynkavip (VIP) -/kit skrzynkasvip (SVIP) Kit był by dostępny co: VIP: 72 h. SVIP: 48 h. Skrzynki i ich ceny: Skrzynka Normalna: 1.20 zł (sms) Skrzynka Dobra: 2.30 zł (sms) Skrzynka Wyjątkowa: 3.15 zł (sms) Skrzynka Legendarna: 4.50 zł (sms) Przykładowe dropy wylosowane ze skrzynek: Skrzynka Legendarna - Skrzydła Biedronki - Tekst pod nazwą: Ale dużo kropek... (Elytra) (Kolor itemu: Różowy) Skrzynka Normalna - Królicza noga - Tekst pod nazwą: Biedny króliczek ... (Królicza noga) (Kolor itemu: Fioletowy) Kolory: Niebieski (&b&l) - Najsłabszy Zielony (&a&l) Fioletowy (&5&l) Różowy (&d&l) Żółty (&e&l) Pomarańczowy (&c&l) Mam nadzieje, że takie coś będzie się wam podobało
Upodabnianie MC do CS:go nie wyjade mi się dobrym pomysłem. Osobiście nie widzę sensu wykonywania czegoś takiego, a po drugie nie wiem czy w ogóle jest to technicznie wykonalne.
Czy ja wiem, pomysł może i fajny, ale czy będzie chodliwy? Itemy można wydropić z bossów, słabsi gracze będą mieli zero starania się, żeby je zdobyć.. a co za tym idzie, może być płacz i zgrzytanie zębów, że ktoś taki itemek za złotówki kupił, a go stracił w pvp. Jestem neutralna
Nie wiem, czy to dobry pomysł. Spotykałem takie rozwiązania na serwerach z gildiami, jednak mamy już masę itemów z bossów, a sposób zdobycia owych skrzyń mógłby zniechęcić graczy.
Nieee, mamy bossy które dają itemki więc po co to? W dodatku gracze nie musieliby się wykazywać żeby takie zdobyć..
Błagam, nie wprowadzajmy takich mikropłatności na MW, jest dobrze tak jak jest
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |