[Podanie] Red_Comparator |
Podanie
Nick w grze: Red_Comparator Wiek: 10 lat Staż a serwerze: Gram od końca I edycji Czas, który mogę poświęcić dla serwera: Weekend 1-12 (lub więcej), tydzień 1-4 godzin Otrzymane kary: Brak Długość gry w Minecraft: 2 lata, ale już dobrze go opanowałem Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Nie Czy posiadasz konto na serwisach: Discord oraz GG, Skype, FB: Posiadam Discorda, ale muszę kupić mikrofon. Obecni Administratorzy: MiroTcz, N_Thinker Obecni Moderatorzy: Ladykotka, Animekowa, Marika07, 999Pszemek, Makkev, Damexti, __LesnyElf_, Mendialnie Komendy KitModa: /kick <nick> <powód>, /tempmute <nick> <powód>, /warn <nick> <powód>, Obowiązki KitModa: dostępność dla graczy i innych członków administracji, - wsparcie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z mc i serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.), - dbanie o porządek na czacie serwera, - informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serwera Czy znalazłeś jakieś błędy serwera: Obecnie Nie Gdzie znajduje się regulamin: Na Forum Dlaczego właśnie ty? Nie mam na to pytanie dokładnego wytłumaczenia. Interesuje się minecraftem, lubie rysować i pisać. Jestem spokojny i życzliwy dla innych. Od dawna marzyłem o randze Moderatora, to jest doskonała okazja. Jestem dojrzały, mogę spełniać wszystkie warunki. Jestem uczciwy. Nie gram w minecraft, po to żeby zabijać, tylko wolę budować. Jestem aktywny i na forum jak na samym MineWorld. ![]()
Animekowa i Ladykotka to SuperModeratorki, Damexti i Makkev już nie są w administracji, ja, __LesnyElf__, Madelaine__ to CzatModeratorzy (nick Madelaine__ źle napisałeś), 999Przemek pisze się "999Przemek" a nie "999Pszemek" i jest on KidModeratorem. Obowiązki są skopiowane. "Dlaczego właśnie Ty:" tu musisz napisać dlaczego akurat TY masz być wybrany. No bo kogoś kto przeklina, wyzywa itp. nie można chyba przyjąć no nie?
![]() Pozostaję neutralna/neutral z przechyleniem na nie.
Podanie się zlewa, tak jak Mari wyżej napisała, skopiowałeś komendy/obowiązki. Na Survivalu nie widzę Cię praktycznie w ogóle, ale z tego co wiem często jesteś na Creative.
Nie przeklinasz, jesteś miły, pomagasz (dosyć rzadko to widzę, ale jednak). ''KITMODA'' KidModa.. Raczej powinieneś wiedzieć jak napisać rangę o którą ''walczysz''. Nicki administracji źle napisane (nie wszystkie) ''Gdzie znajduje się regulamin: na forum'' Regulamin nie znajduje się tylko na forum, ale również w grze pod komendą /regulamin, a jeżeli już napisałeś, że jest on na forum mogłeś chociaż podać linka/napisać gdzie dokładnie. W weekend możesz poświęcić od 1 do 12h? Naprawdę? Siedziałbyś 12h w grze? Wybacz, ale jestem na nie. ![]()
Podanie nieestetycznie, komendy i obowiązki skopiowane. Sporo błędów w pisowni, chociażby rangi, czy członków administracji. Miałeś wymienić moderatorów, nie kidmodów i czatmodów.
Nie świadczy to zbyt dobrze, jestem na nie. ![]()
Widzę że nie doczytałeś informacji że do administracji minimalny wiek to 13 lat. "Dodano wymóg przyjęcia: Ukończone minimum 13 lat i potwierdzony wiek" i jest ta informacja tutaj gdybyś zajrzał w ten wątek wiedziałbyś co i jak zamiast kopiować od innych.
Jest tam 2x podana informacja od jakiego minimalnego wieku jest przyjmowana osoba do administracji ![]() ![]()
Mimo iż osobiście Cię lubię Red jestem na nie przyjmowaniem Cię do administracji powody zostały podane wyżej
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |