Ban |
1. Rejdark12
2. 24.08.2017 3. Animekowa 4. X-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Uważam, że powinienem dostać unbana ponieważ ja nie mam x-raya kopałem se w jaskini w ran domowych miejscach znalazłem złoto i dostałem bana. 1. Rejdark12 2. 24.08.2017 3. Animekowa 4. X-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Uważam, że powinienem dostać unbana ponieważ ja nie posiadam i nie posiadałęm nigdy programu x-ray po prostu zszedłem do jaskini zaczołem kopać w randomowych miejscach i dostałem bana więc proszę o usunięcie go.
Niestety ale nie jestem za tym żebyś dostał UB. Ponieważ x-ray to poważna sprawa. Powtarzam jeszcze raz nie jestem za tym żebyś dostał UB.
Z tego co widzę to ty Damexti to wszędzie jesteś na nie sprawdziłem z 10 rozmów i wszędzie jesteś negatywnie nastawiona
A ty Makkev2 to mówię że nie mam x-raya chcesz mogę ci porobić skriny i wysłać nie ma problemu
Wy jesteście ludzie ślepi? Pisze chłopak że nie ma x-raya więc go nie ma. Gram z nim od roku i wiem że on nawet nie wie jak działa toster co dopiero haxy instalować do gry o kwadratach....
(24-08-2017, 17:26 PM)SlenderMan1090 napisał(a): Wy jesteście ludzie ślepi? Pisze chłopak że nie ma x-raya więc go nie ma. Gram z nim od roku i wiem że on nawet nie wie jak działa toster co dopiero haxy instalować do gry o kwadratach.... Takie krycie kolegi w niczym nie pomoże. Administracja nigdy nie daje banów "za nic". Ja nie jestem za daniem ub. Powinieneś się przyznać, a nie kłamać.
Do czego ma się przyznawać? Macie jakieś dowody? Czy po prostu Aminekowa która sie do niego przyczepiła (przeze mnie) go zbanowała tak o po prostu? Wkopał się i znalazł złoto. ŁAŁ TO JEST DOPIERO HAXXXXX.... Ja ciągle się tepam na ./rtl i wkopuje się w ziemie. Wczoraj w nocy w ten sposób znalazłem diamenty na zbroje... I co mi też wlepicie bana? Czy ta animekrowa ma jakieś dowody na to że on ma haxy??
W chwili dawania bana mogłeś być nawet afk, nie zmienia to faktu że miejsca w których kopałeś świadczą o x-ray. Sama widziałam jak wkopałeś się bezpośrednio w 2ch różnych miejscach do diaxów w odstępie mniejszym niż 3min.
Niżej daje ss jak wyglądała twoje "randomowe kopanie" +swoim zachowaniem zdecydowanie nie zasługujesz na unbana
No i te ss'y dokładnie pokazują jak cheatowałeś. Co do Slendera to Animekowa dała kilka dowodów. Dodatkowo swoim zachowaniem zasłużyłeś na małą karę.
Głęboko mam gdzieś wasze kary. Sorry ale nie mam zamiaru grac na serwerze na którym większa część adminów nie ma prawa nawet do założenia facebooka (FB 13+). Jakieś dziecko się mści i potem efekt jest taki jak teraz. Pozdrawiam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |