Wywiad z HAZETT |
Dzień dobry Kochani, nastał wtorek i wrzucam Wam wywiad a jest on interesujący, dzięki niemu poznałam lepiej jednego z naszych graczy o nicku HAZETT
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. HAZETT: dzień dobry lub dobry wieczór jestem HAZETT ze świata wygodnych łóżek i dobrych ludzi 2) Co robisz w wolnych chwilach? HAZETT: trenuje a jak nie mam ochoty to gram 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. HAZETT: moje zainteresowanie to szermierka kiedyś chciałbym zostać mistrzem fechtunku żeby mnie w końcu zauważyli w rodzinie no i lubię pomagać ludziom 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? HAZETT: mam fobię ale wolę o niej nie mówić -.- 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? HAZETT: nie pamiętam za bardzo ale chyba gdzieś 1.6 bo pamiętam że nowe moby wchodziły do gry 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? HAZETT: siedziałem sobie na ts'ie z kolegą i on nagle że ma ochotę wrócić do mc (ja w sumie też) no i znalazł ten serwer lecz musiał kończyć więc ja wszedłem no i tak jakoś 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? HAZETT: super administracja i pluginy 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? HAZETT: lubię przebywać na swojej wyspie 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? HAZETT: buduję 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? HAZETT: bugi które mi przeszkadzają 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? HAZETT: nie ma takiej osoby po prostu jestem przyjacielski dla każdego 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? HAZETT: z _Diamentowa_ Ziomejem (teraz mniej) 13) Jak powstał twój nick? HAZETT: długa historia kiedyś nazywałem się Hans Zinberg tak o ale chciałem to skrócić i wziąłem 2 pierwsze litery i podwoiłem "t" jak teraz więc mój nick po rozpisaniu to Hans Zinberg teraz 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? HAZETT: nie ma za bardzo takiej rzeczy 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? HAZETT: zbudowałem na cv pixel arty wszyscy co byli mówią że ładne ale ja już sam nie wiem >.< 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? HAZETT: emmm zabijałem wszystko co się rusza 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? HAZETT: na serwerze nie ale w życiu nie jedna 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? HAZETT: tak pozdrawiam całą administrację a najbardziej Ziomeja i Diamentową 19) Może teraz parę słów od siebie? HAZETT: hmm nie bądźcie pesymistami jak ja -.- to nie dobre uwierzcie mi 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. HAZETT: także dziękuje do widzenia lub dobranoc ;D
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |