Ankieta: Podanie Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
TAK | 1 | 11.11% | |
NIE | 8 | 88.89% | |
Razem | 9 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
XxKoxmenxX [Podanie] |
Nazwa :XxKoxmenxX
Wiek:15 Staż na serwerze (od kiedy grasz)d początku 1 edycji Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi:5 godzin Otrzymane na serwerze kary:BRAK Długość gry w Minecraft:5 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze:TAK Czy posiadasz mikrofon oraz konto:TAK mam mikrofon oraz skype Obecni Administratorzy (wymień):MiroTcz-[b]Inquisitor4K-N-Thinker [/b] Obecni Moderatorzy (wymień):TheZiomej-Slou-_Diamentowa_ Obecni Czat Moderatorzy (wymień):Madeline_ Komendy KidModa/CzatModa: /kick /tempmute /warn Obowiązki KidModa/CzatModa:Wspieranie Innych graczy i uczenie ich kultury oraz pomaganie w problemach. Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera:Nie Gdzie znajduje się regulamin:na Forum Dlaczego właśnie Tyonieważ chciał bym pomóc w rozwoju serwera oraz pilnowania porządku gdy niema innych członków administracji Opisz siebie (minimum 6 zdań):Nazywam się Piotr. Mieszkam W Polsce w miejscowości Pasym. Moje hobby to łowienie ryb tak jak granie w piłkę nożną . Gdy jest mi nudno w włączam komputer i wchodzę na server MineWorld.pl. Heh moim 4 hobby będzie Pilnowanie porządku na MineWorld.pl
1. Zbyt krótki opis siebie.
2. Kolejny raz ktoś nie jest w stanie sprawdzić porządnie nicków administracji. 3. Grasz na naszym serwerze od początku 1-szej edycji? W takim razie nie wyróżniasz się na tle innych graczy, nie zauważyłam jakiejkolwiek pomocy z Twojej strony, było za to parę awantur o ity. 4. Brak aktywności na forum. Jestem na nie.
A gdzie KidModeratorzy? Za krótki opis. Brak aktywności na forum. Nie wyróżniasz się na tle innych graczy (czyli nie jest o tobie głośno). Nie znam cię. I nie widzę żebyś pomagał graczom.
Nie widzę ciebie jako KidModa. Jestem na nie :s
Słabo cię znam, pod obecnym nickiem jesteś ok. 3 tygodnie; jeśli podajesz, że grasz od początku I edycji to warto by było wymienić pod jakim nickiem.
Nie wyróżniasz się na czacie, nie widzę nic szczególnego w tobie.
Słabo napisane podanie z błędami i w dodatku mam wrażenie że jest skopiowane częściowo od Leśnego w "dlaczego właśnie ty"
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |