SKARGA NA Vixeri i NO_I_MASZ_BANA |
Siedzialem sobie w domku az tu nagle vixeri wlamal mi sie do domu owocem horusu zabijl mnie i tepnol do siebie no_I_masz_bana i calyczas mnie zabijajom.
PanMagister
A wzór na skargę gdzie? do lasu zwiało?
, po 1. Radziłbym się zapoznać z wzorem po 2.Radziłbym również zrobić screeny tego jak cię "nękają".
Zabijanie na survivalu nie jest zabronione, jeżeli nie przekracza pewnych norm, a ta skarga jest nie dość, że napisana w sposób niepoprawny, to jeszcze brak dowodów w postaci screenów/filmu, że faktycznie jesteś nękany. W tej sytuacji nie jesteśmy w stanie nic zrobić.
Powiem tak widziałem że wspomniani gracze raczej nie głaskali nikogo po główce.Sam zwróciłem im uwagę że przeginają i to co robią podchodzi po nękanie ale jak już pisałem do jednego z graczy na msg. Róbcie skargi według WZORU
Powiem tyle nie zła ortografia, nie zastosowałeś się do wzoru oraz, że nie zabijaliśmy Ciebie ciągle dziękuję do widzenia
Wiele osób przede mną napisało, co jest nie tak ze skargą więc ja tylko dodam taką informację.
Sytuacja sprzed mniej więcej godziny - napisaliście do mnie, że Vixeri i No_i_masz_bana znów Was zabijają, pokazaliście mi z kolegą, skąd przychodzą do Was, bo mieszkają niedaleko. Ban wyszedł z domu i Was zabił, więc wielokrotnie wracaliście, aż na czacie poniósł się alarm, że No_i_masz_bana Was nęka. Prowokowaliście sami i gdybym nie stała obok, wszyscy powiedzieliby, że byliście poszkodowani. Tym sposobem koło się zamyka, proponuję wrzucić trochę na luz, bo powoli forum jest zasypywane skargami, a nic z tego nie wynika i nie wyniknie, gdy skarga pisana jest pod wpływem emocji lub z dziwnych pobudek. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |