Ban za lagi? |
1. Nick w grze: BartiX99
2. Data ukarania: 28.07.2017 3. Nick osoby karającej: MiroTcz 4. Powód bana: Oszustwa 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Na evencie dostałem bana za niby oszustwa na 24h nie były to oszustwa tylko lagi na serwerze gram na Linuxie manjaro, i mam takie lagi miałem wysoki ping i mnie wywalało, jak zeszłej to dedalem i co dziwne tepalo mnie spkwrotem do miejsca gdzie zginalem nie używałem komendy /back więc proszę o odnajdowanie jeszcze dziś inaczej koncze z tym serwerem i powiem na moim kanale YT że to najgorszy serwer chce tu być w ekipie ale za bana nie będę mógł być bo mi punkty odejmiecie ja nic nie robiłem no dajciemte UB zeszłej namcv jeszcze bo na sv miałem ping 568 a tam dostałem. Bana za nic Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Skoro dostałeś bana to sobie zasłużyles chyba że rzeczywiście to był błąd, Ale każdy popełnia błędy nawet administracja bo to też ludzie
Gram na shiginima launcher Linux version
A mam słaby internet i tak mam ale jak napiszę że dostałem bana w podaniu to należności mnie nie przyjmą. :`( I nici po moich marzeniach. Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Sądząc po twoich emocjach po otrzymaniu 1 dniowego bana wątpię, czy dobrze sprawdził byś się jako moderator. A co do bana spytam się mira
Ban został zdjęty po ewencie.
Dostałeś bana za unikanie walk z mobami na arenie. Jak tylko moby cię "dopadły" wychodziłeś i wracałeś po chwili gdy było już spokojniej. Sytuacja ta miała miejsce wielokrotnie, inni też tak robili i wykorzystywali inne dziury za co zostali odpowiednio wynagrodzeni za swoje zachowanie. Ban był na dzień, bo nie chciało już mi się bawić w kicki/5-minutowe bany. Po evencie zdjąłem bana jak zostało wspomniane.
Dzięki co do nerwów jestem nerwowy bo ostatnio u nas był wypadek i pijak niszczył nam plony na zbożu wielkie dzięki i sorry za nerwy obiecuje że juz taki nie będę dzis pisze rekrutację i mam nadzieję że nie odejmiecie mi punkty za ban
Uciekałem przed mobami bo było ich dużo a jak byłem blisko nich wywalało mnie z serwera Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |