Przedmiotowy zakrętas ;D |
Hej, moja poprzednia zabawa była nudna i ją usunąłem, ale za to mam coś ciekawszego. Chodzi w niej o to że wymyślamy jakieś dziwny przedmiot np. Laptop z woskiem , a osoba niżej pisze do czego mogło by to służyć.
Podaję przykład. Picie z suszarką, a osoba niżej pisze (Chodzi o to że jak się obleje to suszarka może mnie wysuszyć) . I piszę kolejny przedmiot wymyślony przez siebie. Rozumiecie? To zaczynamy! ![]() Ja zacznę: Śmietnik z przepaścią ![]() Twórcy zabawy: Makkev i N_Thinker ![]()
śmietnik z przepaścią może działać w ten sposób, że przepaść jest na tyle długa, że żaden menel nie będzie okradał miasta ze śmieci
![]() parówka nadziewana patyczkami do chińszczyzny ps. nie ładnie kłamać, nie wymyśliłeś tego, tylko ja ci ten pomysł podsunąłem
Chodzi o to żeby łapać za patyczki a nie parówkę po prostu żeby nie brudzić rąk.
Przepraszam jeszcze raz N_Thinker :s Laptop z talerzem ![]() ![]()
Gdy jest się zbyt pijanym nie trzeba się czołgać by wyjść z baru bo jest trampolina.
Stary przegrzany komputer z mrożoną pizzą
Chodzi o to że jak zjemy całą pizzę to mamy mapę z innymi lokalami które sprzedają pizze.
Klatka z toaletą ![]() ![]()
Gdy jakiemuś zwierzęciu w klatce zachce się do toalety to będzie ją miał
Butelka z linijką
Że jak się chce to można przyciągnąć do siebie picie jak chce się nam pić
![]() Lodówka z telewizorem ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |