Skarga |
Przypominam, że trzeba nacisnąć Enter na klawiaturze, aby wysłać wiadomość Minecraft.
To była moja sprawa,czat ogólny to czat ogólny i każdy ma do niego prawo.P.S Szkoda ze screenów z twoimi wybrykami nie wstawiłeś
Wyobraź sobie, że jestem w Administracji, więc mogę się wypowiadać w skargach. Poza tym skarga nie jest napisana według wzoru. Leśny ma rację - czat ogólny / publiczny jest dla wszystkich bez wyjątku, tak samo jak forum - nie jesteś tu pępkiem świata, że nikt nie może nic powiedzieć w wątku przez Ciebie utworzonym. Jedynie co robisz to pogarszasz swoją sytuację..
Po pierwsze to skarga niezgodna z wytycznymi. Po drugie, przejrzałem logi; zbierałeś sobie przez dobrą godzinę jak nie więcej. Wszystko jest zapisane. Muty według mnie były zasadne. Dzisiaj też sobie zarobiłeś i dostałeś muta. W sumie masz już 7 mutów na koncie. Liczysz, że ludzie będą ci za każdym razem uwagę zwracali? Tak nie będzie, bo masz już na pieńku z regulaminem nie od wczoraj. Trollowałeś graczy i administrację, po czym ją obraziłeś (w szczególności Aniemkową na czacie, oprócz tego robiłeś tabliczki ją obrażające i pośrednio również mnie). Obraziłeś też Slou.
Cytat:Vixeri issued server command: /nazwij KUTAS GWALCICIEL Chcesz się skompromitować tym wątkiem? Mam tego o wiele więcej.
daj jeszcze
i co nie moge se tak nazwac miecza? ale nie dales juz skrina z tym ze server jednak nie ale supermoderator juz tak a kiedy bedzie rekrutacja otwarta? chetnie sie zglosze
Nie widzę ŻADNYCH szans u Ciebie w Administracji
Przede wszystkim po tym jak obrażałeś Administrację i jak się zachowujesz..
Jaki ty śmieszny jestes
PS. Ziomej nie bierz wszystkiego na poważnie taka rada. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |