Ankieta: Czy fajny pomysł, aby była liga MC Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 2 | 20.00% | |
Nie | 8 | 80.00% | |
Razem | 10 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Liga Minecraft, Sparingi, treningi (II edycja) PLG. |
Barti...
Znając ciebie szczerze nie mam ochoty, żeby cokolwiek poważnego na naszym serwerze było załatwiane za twoim pośrednictwem. Jeśli ci naprawdę zależy, to postaraj się o to, aby osoby o których mówiłeś same skontaktowały się i to załatwiły. ( I już wyobrażam sobie Bartiego podszywającego się pod te osoby... nope)
Areny PvP, które obecnie są na serwerze mają w założeniu m.in. pełnić funkcję treningową, dzięki temu, że są równe zestawy i o zwycięstwie decydują umiejętności. Nic nie stoi na przeszkodzie by umówić się w grupie i zorganizować takie "mistrzostwa", poprosić o rezerwację aren i grać. Nie widzę nic przeciwko dodaniu większej ilości aren z określonymi kitami oraz aren 2vs2, 3vs3, 4vs4 itd (o ile ktoś je zbuduje, chciałbym używać gotowych plansz tylko w ostateczności) oraz areny deathmatch (każdy na każdego) co wejdzie w przyszłości. To co proponujesz Barti jest według mnie tutaj niemożliwe.
(31-05-2017, 18:59 PM)N_Thinker napisał(a): Barti... Smutno mi, że tak piszecie turniej już został zorganizowany. Było 15 drużyn i moja drużyna 3 miejsce zajęła. Możecie ten wątek usunąć lub zamknąć. Ogólnie Miro fajny pomysł. Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
(25-06-2017, 16:40 PM)BartiXior99 napisał(a):(31-05-2017, 18:59 PM)N_Thinker napisał(a): Barti... Nie wiem co o tym myśleć, bo wątpię i to jest dziecinne. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |