Odchodzę |
Hej, jak pewnie zauważyliście, jakiś czas temu kolorek fioletowy zmył mi się z nicku (jakby ktoś nie ogarniał-nie mam już moda), co pomogło mi podjąć decyzję o rezygnacji z minecrafta. Nie zmienia to faktu, iż będę was czasami odwiedzać
![]() Wszystkie informacje niezbędne do wzięcia udziału w konkursie pojawią się na dniach na http://stawikowo.blogspot.com/ Teraz czas na podziękowania ;v Diaxik! Dzięki! Naprawdę świetnie się dogadywałyśmy, szkoda że tak późno się poznałyśmy ;c Dzięki za pomoc przy bossach, latanie ![]() ![]() ![]() New ![]() ![]() ![]() Maci,dzięki za to, że zgodziłeś się wybudować bazę na wyspie ![]() ![]() ![]() Miro, Dzięki za miło spędzone chwile jeszcze na SH, za tą szansę na moda na początku mw i to, że nie słuchałeś mnie jak zastanawiałam się nad tym czy chciałabym kontynuować moją karierę vice admina, bo już pewnie by mnie tu dawno nie było ![]() ![]() Ladyi Animek: dzięki za eventy i rozbieranie podwodnej świątyni ![]() Mari, dzięki za tą rozmowę na skype i zabawy ![]() Ziomeji KoteKU: Dzięki za wspólne zabawy w rodzinę itd ![]() ![]() Inq: Dzięki za plagi mobów i zmiany nicków ![]() Jethro dzięki za dobry handel ![]() Pola, dzięki, za to, że mimo że raczej nie dogadywałyśmy się jakoś świetnie, to zawsze mogłyśmy dobrze się wymienić ![]() I ogólnie dziękuję wszystkim i życzę miłej gry ![]() Pozdrawiam, Stawcia
Boże, Stawcia D; Bardzo milo mi sie z Toba gralo, dzięki za prezent, za zabawę w rodzinę i policjantów
![]() ![]() ![]()
Dzięki Ziomej, będę Was odwiedzać, bo jak nie to mnie diax zamorduje
![]() 2 lata na można powiedzieć 1 serwie mi wystarczą ![]() ![]()
Dzięki za Twoją obecność tutaj i współpracę przez ponad 2 lata. Jesteś tu zawsze mile widziana.
![]()
Pomimo ,że Cb słabo znam , lub prawie w ogóle chcę Ci podziękować za to ,że mogłam Ci pomóc w evencie ( wiesz te skrzynki ) i za 3 skorupy shulkera
![]()
Bywaj "Królowo Świętych Wód". Postaram się dokończyć siedzibę. Trzymaj się i powodzenia na szlaku.
Stawiś... Szkoda, że odchodzisz ;c Bardzo fajna z Ciebie osoba, nie zapomnę tych zabaw w rodzinę itp.
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |