Skarga na polamparte |
polamparta od jakiegos czasu tpa sie w dowolne miejsce na mapie i mnie zabija.a gdy chcem sie obronić to sie nie da jej bic a ona juz mnie moze,
uprzykrza mi zycie,Popcorneyto i JaneG mogą potwierdzić.
Trzeba to napisać według skargi. Przyznam się, czekałem na to, żeby była skarga na polampartę...
a to dlatego:
simon1234: Podaj daty i godziny w których byłeś ciemiężony przez polampartę.
TheZiomej: Również podaj datę wykonania ss.
Simon: Często sprawdzam na mapie (http://gs21.enderchest.pl:37357/) gdzie jesteś. Jeżeli nie mam tam sethome to zakładam elytrę i tam lecę. Poza tym, sam mnie do siebie tepnąłeś (jeżeli chodzi ci o akcje z waszą "bazą")
Ziomej: hv i hp to tylko przykłady dużych serwerów bez lagów. Specjalnie nie podałam pełnej nazwy aby ich nie zareklamować. Jeżeli chodziło ci o "nie grasz na serwerze sanny?" to po prostu zapytałam się czemu nie gra na innym serwerze (wcześniej mi pisała że już nie gra na MW, i gra na jej serwie), to także nie jest reklama. Jeżeli nadal ktoś chce mi coś zarzucić (np że mam cheaty lub coś) to chętnie przeczytam poprawnie zrobioną skrargę.
Pola, Ziomejowi nie o to chodziło. O to, że odstraszasz graczy.. ''Tutaj jest mnóstwo lagów''
Pomijam fakt, ze nie istnieje coś takiego jak serwer bez lagów lub serwer z "tysiącami graczy" bez lagów, jak już coś podajesz to jest kilka/kilkanaście serwerów w sieci/kilku sieciach po kilkadziesiąt osób, ale skąd 11-latka może o tym wiedzieć. Najłatwiej jest nielogicznie porównywać jakieś połączone ze sobą dedyki z wirtualnym serwerem na "tanim" hostingu gdzie takich różnych serwerów jest mnóstwo i każdy w jakiś sposób na siebie oddziałowywuje i pisać jakieś głupoty o lagach oraz wykurzać graczy. Nie będę tego tolerował. I nie tylko ciebie to dotyczy. Od tej pory każdego kto będzie się w ten sposób zachowywał będę traktował jak osobę szkodzącą serwerowi i reklamującą inne, a co się z tym wiąże jest napisane wyraźnie w regulaminie.
Jednak zmieniam zdanie, dla Ciebie zrobię wyjątek bo widzę, że nie czujesz problemu po swojej stronie
Będziesz pierwszym przykładem żebym nie musiał kolejny raz powtarzać.
W najbliższych dniach dodam komendę na wyłączenie widoczności na dynmapie (kto będzie chciał sobie wpisze).
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |