Pożegnanie <3 |
Pożegnanie
Myślę, że na mnie już czas.
Pewnego majowego wieczoru trafilem tutaj. Z początku uznałem, że jest to zwykły, niepotrzebny na mojej liście serwer. Po krótkim czasie jednak coś mnie natchnęło, by powrócić i spróbować zagrać. Dzięki tej decyzji jestem tu, gdzie jestem teraz. Moja decyzja odmieniła mój los. Bez niej nie poznałbym tak wielu cudownych osób. Dzisiaj mija czwarty, a zarazem ostatni rok mojej przygody na MW. Z tego miejsca chciałbym wszystkim szczerze podziękować za grę. Uznałem, że na mnie już pora. Pora, by odejść.
Chciałbym podziękować
xSelina_ za wspólną grę, zaufanie i wspaniałe towarzystwo. Za dziesiątki godzin spędzonych na rozmowach i grze KobereQ za ciekawe towarzystwo, wspólne rozmowy i wspólną grę vKuga za mnóstwo wspólnych chwil i nieprzerwane towarzystwo _Gropoman_ za wspólną grę i towarzystwo SzymGrom za towarzystwo i mnóstwo rp blackqueen138 za pomoc i wspólną grę _Tamai za mnóstwo przegranych ze sobą godzin, za przeszłość Naten_ za wspólną grę Pawełek1212 za wspólną grę xNightmaree za dużo spędzonego ze sobą czasu, za towarzystwo, rp i grę xKieras_ za mnóstwo czasu spędzonego ze sobą w przeszłości backbonedend40 za obecność we wczesnych fazach mojej gry Najcik za KP MelodiaSendemal za porady w budowaniu MiroTcz za MW PinkCookie321 za poświęcony mi czas zkeram za udzielone mi rady MAJST3R za okazaną pomoc Hitoshi za nieprzerwane towarzystwo Ola557 za mnóstwo wspólnie spędzonych chwil Profesjusz za wspólną grę DonKosmitus za okazaną pomoc Ziomej za rozgrywkę i towarzystwo Dziękuję wszystkim pozostałym, jakich napotkałem na swojej drodze. Do zobaczenia, może kiedyś.
1
1
Również bardzo dziękuję Ci za wspólną grę i za spędzony czas. Liczę że może kiedyś zmienisz zdanie i zatęsknisz za nami ?
1
Do zobaczonka! (Oczywiście na jakimś 1v1 które trzeba w koncu ogarnac)
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |