BAN ZA X - RAY unban |
1. Nick w grze: LIPONEKYT
2. Data ukarania: 30.04.2021 20:01 3. Nick osoby karzącej: Ewka52 4. Powód bana: X-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Bo przepraszam za moj czyn z cheatowałem bardzo ż używałem x-ray już nie bede Serwer jest fajny i nie chciałem dostac bana na takim serwerze. Czy mogł bym dostac jeszcze 1 szanse
a-ale s-same słowa skruchy dadzą ci tyle co nic cheatowałes to cheatowałes teraz trzeba ponieść niestety konsekwencje bo tomaszem hajto nie jesteś że ich nie uniknales
HOP
to czemu nie skacze
No jak sie nie przeczytało regulaminu to sie nie wie że za to można dostać bana... Polecam najpierw przeczytać ze zrozumieniem regulamin a później o napisaniu odwołania z pokazaniem ze ci zależy na tym serwerze. ?
Gdy stajesz kimś twarzą w twarz, to jakby rzucić wyzwanie samemu sobie. Unikanie cudzego wzroku , to przyznanie się do porażki. Ja zaś nie zamierzam przegrać.
Liczyłam, że trochę się bardziej postarasz z odwołaniem. Niestety widać, że pisałeś na szybko. Nie będę nawet podawać dowodów na użytkowanie xraya, strata czasu mojego.
Zapytałam Ciebie publicznie dlaczego korzystasz z xraya, zaprzeczyłeś z jego korzystania po czym dalej kopałeś. Cheaty są u nas surowo karane i ciężko o zmniejszenie kary. Nie postarałeś się za bardzo. Kara pozostanie taka jaka jest. Wątek zgłaszam do zamknięcia.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |