Odwołanie do bana |
Keksik
08.02.21r. Ewka52 Ukrywanie kopiowanych itemów Niewiedziałem otym że te itemy są skopiowane i Mqrcel pisał mi i koronażółwikowi że kończy grać na Mineworld.pl I dlatego daje te itemy a jak się okazało były skopiowane i przez to dostałem bana. Ja naprawdę o niczym nie wiedziałem. Zależy mi na od banowaniu mnie i koronażółwika bo mi pisał że on nie umie napisać Wontku Bo ma 9 lat. Mam skrina z rozmowy z koronażółwikiem gdzie się zgadza na napisanie wspólnego wontku.Pomóżcie nam
1
Jeśli dobrze rozumiem to odwołanie jest do dwóch osób? Koronazolwik i keksik ?
Cóż dość nietypowe odwołanie. Co do waszej sytuacji. Mqrcel dał wam itemy i napisał byście je schowali i nie mówili nikomu o nich. Nie wydało wam się to dziwne? Szczególnie, że dostaliście tego w naprawdę dużych ilościach. Fakt mogliście nie wiedzieć, że te itemy były kopiowane ale moim zdaniem mogliście spytać kogoś z administracji czy są w porządku.
1
1
1
Przepraszamy następnym razem zgłosimy do Administracji
Nie wiedzieliśmy że tak trzeba zrobić
To są wasze pierwsze bany, nie sprawialiście raczej wcześniej większych kłopotów. Po rozmowie na dc mogę przyznać wam skrócenie bana.
Mam nadzieję, że sytuacja się więcej nie powtórzy inaczej spotkacie się z podobną karą i już raczej z mniejszą szansą na ub (o ile nie zerową). Skrócę wam bany do 5 dni od dzisiaj. Zgłaszam wątek do zamknięcia. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |