odwołanie |
1 Nick w grze: Ploneczq
2 Data ukarania: 14.09.2020 3 Nick osoby karzącej: R3d3q 4 Powód bana: Kolejne wyzwiska na msg, a mówiłeś że już nie będziesz... jak widać jeszcze kłamiesz 5 Dlaczego uważam, że powinnam dostać unban: Zaczęło się od tego, że zkeram pisał rzeczy typu "Ploneczq fajny domek może mnie o prowadzisz? ". Zdenerwowałam się trochę, że wie gdzie mieszkam, ale napisałam "spoko tylko nie zabijaj", on odpowiedział "ok" (albo coś podobnego). Wracam do domu i oczywiście Zkeram mnie zabija, wpisuje /back a on znowu. Wkurzyłam się i go raz wyzwalam, ale chyba każdy by się zdenerwował po czymś takim. Odrazu po tym dostałam bana. Kilka dni przed tym dostałam bana na 2 dni (już pisałam odwołanie), też za wyzwanie, ale to był mój kuzyn. Uważam, że za coś takiego nie powinien być ban na taki czas. Proszę o złagodzenie kary lub całkowite jej usunięcie, pozdrawiam.
No niby faktycznie... Dosyć surowo jak na obrazę, ale nie znam dokładnie sytuacji i nie wiem co takiego pisałeś, więc najlepiej jakby R3d3q wypowiedziałby się na ten temat
Sytuacja z mojej perspektywy wygląda tak - za pierwszym razem obrażałeś graczy i dostałeś bana czasowego, za zachowanie przeprosiłeś i obiecałeś że nie będziesz się już tak zachowywał. Teraz obraziłeś kolejnego gracza, co traktuję jako kłamstwo i oszukiwanie administracji. Napisałeś odwołanie do tamtego bana, nie przeszło. Obecność twojego zachowania na serwerze jest zbędna, ponieważ nie wiem czy ci wierzyć i zaufać kolejny raz. Nie przekonałeś mnie do tego. Przejrzałem też waszą historie na msg i nie znalazłem nic w stylu "Ploneczq fajny domek może mnie o prowadzisz?". Dopytywałeś się tylko o koordy twojego i domku zkerama. Później zacząłeś prosić go o pieniądze, on jednak odrzucił twoją prośbę (co jest zrozumiałe), a ty po tym obraziłeś go. Reszta nie odgrywa większej roli w wątku. Poczekam na opinie innych. Obecnie jestem przeciw unbanowi.
Moim zdaniem dość surowa kara jak na obraze. Nie znam dokładnie obu sytuacji po których dostałaś/eś bany. Ja bym może na początek dała warn lub mute czasowy w zależności jak wyglądała sytuacja. Po powtórzeniu się przewinienia dałbym czasowy ban. Ja bym skróciła bana, dała tą szanse na poprawę ale decyzja należy do R3d3qa.
(19-09-2020, 16:41 PM)Redeq napisał(a): Sytuacja z mojej perspektywy wygląda tak - za pierwszym razem obrażałeś graczy i dostałeś bana czasowego, za zachowanie przeprosiłeś i obiecałeś że nie będziesz się już tak zachowywał. Teraz obraziłeś kolejnego gracza, co traktuję jako kłamstwo i oszukiwanie administracji. Napisałeś odwołanie do tamtego bana, nie przeszło. Obecność twojego zachowania na serwerze jest zbędna, ponieważ nie wiem czy ci wierzyć i zaufać kolejny raz. Nie przekonałeś mnie do tego. Przejrzałem też waszą historie na msg i nie znalazłem nic w stylu "Ploneczq fajny domek może mnie o prowadzisz?". Dopytywałeś się tylko o koordy twojego i domku zkerama. Później zacząłeś prosić go o pieniądze, on jednak odrzucił twoją prośbę (co jest zrozumiałe), a ty po tym obraziłeś go. Reszta nie odgrywa większej roli w wątku. Poczekam na opinie innych. Obecnie jestem przeciw unbanowi. zkeram to "fajny domek oprowadzisz" (nie pamiętam) pisał na ogólnym nie na pw
1
Według mnie za przekleństwa i umyślne obrażanie gracza powinny być tylko i wyłącznie warny bo w końcu kiedyś się uzbiera na tego bana
(14-09-2020, 20:43 PM)ploneczq napisał(a): 1 Nick w grze: Ploneczq Osobiście uważam, że kara jest dość surowa, jak na jedno wyzwisko. Myślę, że lepiej jest dać mute na kilka dni, lub skrócić bana do max.tygodnia
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |