Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Prośba o odbanowanie.

1. Nick w grze: Maliko2990PL
2. Data ukarania: Około 3 miesięcy temu.
3. Nick osoby karzącej: Marika07
4. Powód bana: Regulamin
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Witam, atoz wiem ze sa male szanse na odbanowanie po tym ale pisze prośbę ponieważ zawsze można spróbować postapilem zle gdy podszylem sie pod kogos a potem napisalem argumenty do niektórych osób z administracji, chciałbym otrzymać unbana albo chociaz go za pozwoleniem byłbym bardzo wdzięczny za takowe odbanowanie lub nawet o jego kupno. Pozdrawiam to wszystko z mojej strony.

(17-09-2020, 13:34 PM)Malikoprzeprasza napisał(a): 1. Nick w grze: Maliko2990PL
2. Data ukarania: Około 3 miesięcy temu.
3. Nick osoby karzącej: Marika07
4. Powód bana: Regulamin
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Witam, atoz wiem ze sa male szanse na odbanowanie po tym ale pisze prośbę ponieważ zawsze można spróbować postapilem zle gdy podszylem sie pod kogos a potem napisalem argumenty do niektórych osób z administracji, chciałbym otrzymać unbana albo chociaz go za pozwoleniem kupic byłbym bardzo wdzięczny za takowe odbanowanie lub nawet o jego kupno. Pozdrawiam to wszystko z mojej strony.

Nie, unbana nie będzie.
Wiele razy było tych twoich obiecań, że się poprawisz i tak dalej.
W momencie gdy wróciłeś na serwer już pojawiły się spory między Tobą a innymi (a wszystko przez to, że zkeram cię zabił), zawierające także wyzwiska z Twojej strony. Poza tym... Skąd ta nagła zmiana, skoro "nic się tu nie zmieniło" i "są tu jeszcze gorsze osoby, z gorszym charakterem"?
Na sam koniec dowaliłeś multikonto podszywające się pod osobę, która niegdyś tu dużo grała, polampartę.
Tak, jak już wspomniałam - unbana na pewno nie będzie, za dużo było tych obiecanek. Wątek zamykam.
1

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości