Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie Od Bana King_Kamil

1. Nick w grze: King_Kamil
2. Data ukarania: 06.09.2020
3. Nick osoby karzącej: MarikaO7
4. Powód bana: Wykorzystywanie błędów servera.
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:  A wiec tak. Uważam że mój ban jest niesłuszny dlatego że z graczem Niluxeee odkryliśmy przypadkiem błąd servera. Tak jak to napisał Niluxeee rozpocząłem walke kiedy tepałem się na spawn ruszyłem się jednak teleportacja się nie zatrzymała. Po teleportacji wywaliło mnie z servera i zginąłem kiedy wszedłem na server miałem 42 level dalej a jak wróciłem na zachód gdzie mamy ekspiarke wtedy zobaczyłem ze butelka z levelem wypadła no i powtórzyliśmy to a potem chcieliśmy o tym powiadomić administracje jednak dostaliśmy od razu bana. Prosiłbym o unbana lub skrócenie. A zdobyty level przez błąd servera moge zwrócić i chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuacje która nigdy wiecej się nie powtórzy.

9

Według mnie, ban można skrócić do max miesiąca, jakbyście zgłosili to od razu po tym jak zginąłeś to może byście missneli bana.
1

Jako że jest to odwołanie dotyczące tej samej sytuacji co odwołanie niluxa myślę że należy traktować je jednakowo i jeśli nilux dostanie ub lub skrócenie kary, z kamilem powinno postąpić się podobnie. Mój post pod odwołaniem niluxa jak i wiele innych można tu po prostu przekleić, ale chyba nie muszę tego robić.

Jeśli chodzi o sytuację, nic nowego nie dodam, wypowiedziałem się już tutaj.

(06-09-2020, 16:46 PM)Azor97pl napisał(a): Jako że jest to odwołanie dotyczące tej samej sytuacji co odwołanie niluxa myślę że należy traktować je jednakowo i jeśli nilux dostanie ub lub skrócenie kary, z kamilem powinno postąpić się podobnie. Mój post pod odwołaniem niluxa jak i wiele innych można tu po prostu przekleić, ale chyba nie muszę tego robić.

Tego już bez komentarza nie pozostawię. Przy odwołaniu Nila chciałeś brzmieć mądrze, napisałeś co sądzisz o "pochopnym" działaniu administracji, a teraz piszesz kolejny bezsens? 

Zgadza się - sprawa graczy dotyczy tego samego, ale skąd wziąłeś stwierdzenie, że "należy traktować je jednakowo"? Niluxeee i King_Kamil to różne osoby, które mogły mieć (i najpewniej mają) zupełnie inną historię kar/przewinień. Sprawa dotyczy tego samego, ale nie oznacza od razu, że kara powinna być jednakowa.

Wspomnę ponownie, że jestem za skróceniem i łagodną karą dla obu graczy. Trzeba czekać, zobaczymy w jaki sposób Marika rozpatrzy sprawę.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Sytuacja podobna co w odwołaniu Niluxa. Oboje wiedzieliście co mogło wam grozić, mogliście chociaż dać znać komuś o tym od razu po zauważeniu tego błędu i wtedy ewentualnie poprosić o przetestowanie. Jestem za skróceniem bana ale nie do 3 dni. Decyzja należy do Mariki.

Ban zostanie skrócony do miesiąca. Wątek zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości