Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Co to za zwierzę?

Wchodziłem z discorda i widziałem że napisałeś Wilk :d ale okej,zgadza się

Chodzi ci o warana z komodo.

Wymarły gatunek ssaka z rodziny wołowatych, przodek niektórych ras bydła domowego. Należał do parzystokopytnych.
Odpowiedz

Tur

(okej, więc ja dam mój opis, a nie z googla, aby było trudniej)
Jest to wąż, który oczy ma położone w taki sposób, że wygląda jakby narysowało go 6-cio letnie dziecko, albo jak tani gumowy wąż zabawkowy z bazarku.
Lubi ciepłe klimaty, a dokładniej duże kuwety nazywane pustyniami. Zamieszkuje Półwysep Arabski
[Obrazek: Sygn2.png]
Odpowiedz

Dżunglotymal arabski (czy jakoś tak).

Jest ssakiem, znosi jaja i jest jadowity. Zamieszkuje tylko Australię.
1
Odpowiedz

Dziobak.

To zwierzę jest jaszczurką, która potrafi strzelać krwią z oczu.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]
Odpowiedz

Frynosoma rogata (Phrynosoma cornutum)

Jest niewielki, pochodzi z rodziny rusałek. Posiada skrzydła dzięki, którym potrafi się kamuflować. Jego kuzyni posiadają różnorodne, piękne umaszczenia, są porządane przez kolekcjonerów.
Odpowiedz

Motyl (Rusałka Drzewoszek?).

Nikomu nie życzę, żeby ta wielka ryba go dźgnęła w oko, jest najszybciej pływającą rybą na świecie (coś jak bieg geparda wśród zwierząt lądowych).
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]
Odpowiedz

Odnośnie mojego chodziło o motyla szklanoskrzydłego

Żaglica

Naturalnie występuje na terenach skalistych w Andach. Jest mała, puszysta. Może być również zwierzątkiem domowym. Przypomina połączenie wiewiórki z myszką.
Odpowiedz

Szynszyla?

Jest on padlinożercą, który bez walki się nie poddaje. Zamieszkuje Afrykę.
Odpowiedz

Hiena?

To stworzenie występuje w Chile i Peru, gdzie jest popularnym przysmakiem. Jego otwór gębowy, którym filtruje mikroorganizmy z wody, często mylony jest przez ludzi ze skałą.
Odpowiedz

Pyura chilensis?

Zwierzęta zamieszkują stepy Eurazji i co jest dla nich charakterystyczne, mają niezwykle dziwnie ukształtowane nosy.
Ich przerośnięte nozdrza tworzą krótką trąbę.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości