Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od Bana

1. Nick w grze: PAFEL69
2. Data ukarania: 03.04.2020
3. Nick osoby karzącej: Naten_
4. Powód bana: Omijanie bana (OGNISTYKUCYK - wtedy dostałem bana za x-raya) 
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: 
Cześć. 
Nie będę się rozwodził, bo zrobiłem źle. Jako OGNISTYKUCYK trafiłem na ten serwer z czystej ciekawości, aby zabić nudę z powodu kwarantanny. Podeszłem do tej gry bez większych emocji: "co będzie to będzie". Przyznaję, że użycie x-raya było bardzo niestosowne z mojej strony. Byłem lekkomyślny pozwalając sobie na psucie sobie zabawy (bo w końcu do tego doszłem po późniejszych rozmyśleniach). Zdałem sobie sprawę z regulaminu, który został przeze mnie chamsko olany. Po banie na moim pierwszym koncie pomyślałem sobie: "kurcze, chciałbym jeszcze tam pograć.." i skłoniłem się do założenia multikonta o nicku PAFEL69. Byłem świadomy, że multikonta są zakazane, ale jednak chciałem spróbować jeszcze raz. Myślałem, że jakoś mi się uda, ale z każdą minutą gry coraz bardziej przywiązywałem się do tego serwera. Pozbyłem się cheatów i zacząłem grać od nowa. Zrozumiałem, że cheaterstwo nie polepsza gry, a tak naprawdę zabija całą tą rozrywkę jaką dają nam klocki. Zaangażowałem się w grę - wybudowałem dom, na który poświęciłem dużo czasu. Tu trochę drewna ściąć, tu trochę pokopać. Niezmiernie głupio mi się zrobiło, gdy zobaczyłem komunikat o banie. Po prostu moja głupota.. No i jednocześnie lenistwo, bo mogłem się odwoływać z tego x-raya. Chciałem pójść na łatwiznę i to mnie zgubiło.. Dwa razy.
Bardzo podoba mi się ten serwer i jednak chciałbym na nim jeszcze pograć. Zależy mi na pozytywnym rozpatrzeniu tego odwołania. 
Dzięki za poświęconą chwilę.

Aż się miło czyta takie odwołania Uśmiech
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
1

I to jest przykład DOBREGO zbanowanego gracza, aż fajnie się czyta. Cóż więcej mówić, jestem za UB całkowitym.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

Tez jestem za ub, widać po podaniu że zależy mu na grze na mw.

według mnie 2 szansa się należy takich graczy nic tylko witać z otwartymi rękoma jestem za ub

Prawdziwy człowiek co potrafii się przyznać do złamania regulaminu. Według mnie całkowity unban powinienen się znaleść na jego koncie.
- SuperOski na komputerze

Dzień zagłady jest blisko....

Odwołanie napisane porządnie. Myślę że ze szczerym poczuciem winy i chęcią poprawy. Tak jak wszyscy przede mną jestem za UB, ale uważam że powinieneś zacząć od zera, bądź bez itemów jak diamenty(Jako małe upomnienie).

Aż się ciepło robi jak patrze na to :] Od kiedy jestem na forum nigdy nie widziałem tak szczerego odwołania. Jestem za unbanem.
.
Do zobaczenia na serwerze

Kiedy czyta się odwołania tego typu, a nie "chce unbana!!!" robi się od razu milej. Okazałeś skruchę i niezadowolenie z własnego zachowania. Myślę, że odpowiednio się obroniłeś i przyjąłeś godną postawę.
Jestem za daniem szansy.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]

Odwołanie napisane porządnie, bez kłamstw typu "Nie miałem xraya", " To było konto mojego brata/siostry" czy coś podobnego. Przyznałeś sie, okazałeś skruche. Myślę, że można dać Tobie drugą szansę. Jestem za skróceniem kary czy nawet za całkowitym ściągnięciem bana.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości