Ankieta: Poparcie Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Jestem przeciwny | 1 | 50.00% | |
Popieram | 1 | 50.00% | |
Razem | 2 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
[PROPOZYCJA] Zmiana wielkości działek |
[PROPOZYCJA]
[CREATIVE] W tym wątku chciałbym wam przedstawić pomysł, na który wpadłem podczas dekorowania projektu nowych dróg pomiędzy działkami. Zamierzenie projektu sięga bardzo dużego czasu w przeszłość, bo aż do V Edycji. Chciałbym urządzić głosowanie, na temat zmiany wielkości działek na Creative ze 100x100 na 150x150 oraz aktualizacji płatności za działkę - z 40.000 na 50.000.
Nie ma sensu. Może na survivalu jeszcze coś tam ten, zaokrąglić do 50, ale na creative nie ma to sensu... Może wybór wielkości działek, tyou za 30k - 50x50, 40k - 100x100, 50k 200x200? Co do survivala jedynie jakby zmienić na 50...
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Średnio to widze. Wydaje mi się, że wielkości aktualnych działek i tak są już spore, nie zauważyłam też by gracze jakkolwiek narzekali na ich wielkości. Poza tym opcja łączenia działek robi swoje. To też dużo roboty, a nie wnosi aż tyle. Nie widze głębszego sensu wprowadzenia tego na Cv
No, ogólnie raczej aktualnie nie jest to potrzebne. Tak jak wspomniała Melodia, nie zauważyłem, żeby gracze narzekali na wielkość działek.
Jest to nie tylko mało potrzebne, ale też niewykonalne. Zauważ, że świat jest w całości wygenerowany dla działek 100x100 i ewentualnie ich połączeń. Nie da się dodawać nowych wariantów rozmiarów działek. Musiałby zostać stworzony do tego nowy świat.
Napisałeś o tym w kontekście V edycji, ale przecież świat nie będzie resetowany po zakończeniu edycji obecnie trwającej. To zmiana, którą ogłosiłem w jednym z teaserów IV edycji. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |